רוטר
31.12.2025
רוטר
בחזרה לביקורת תקשורת

מכתב

518,608
התראות

ערכתי לאחרונה בתאריך 24.12.25 בשעה 15:03 בברכה, ניחוש מושכל

51 תגובותמיון לפי
  • דמוקרטיה
  • לפורום חלומות בהקיץ
  • לאף אחד אין ספק מה יעשו כאן הכופתאות אם חלילה יקרה להם נס נוסף מדובר במחנה פאשיס...
  • לפורום הזויים
  • חח התגובות שם מצחיקות יותר https://x.com/mode_ve_ozev/status/2003733726832845301...
  • המתיוונים של היום. מחפש את מתתיהו שיתחיל
    במלחמת שמירת הזהות שלנו!!
  • אחרי הביביזם, ממילא ערוץ נוכלי ביבי14 יצטרך להשתנות
  • סביר שהם יעשו את זה הריי יש כאן מאות מיליארדים של מפגרים קפלסטיזים ..... עם ישרא...
  • משום מה נשמט מהכתבה כינונם של המחנות לחינוך מחדש שצהל יקים. חזון יאיר גולן וקפלן...
  • ליברליים ודמוקרטים
  • לא צריך קנסות. מספיק לבטל את ההטבות הבלעדיות שהממשלה הזאת נתנה לערוץ 14.
  • תומר אביטל אידיוט. בשניה שנתניהו ייעלם מהחיים הפוליטיים ערוץ 14 ייעלם יחד איתו כ...
  • כמיטב המסורת של השמאל. סתימת פיות והפצת שנאה במסווה של דמוקרטיה ואהבה זה לא ילך ...
  • אוח, תגובת הנגד לקואליציית הטבח תהיה עוצמתית כמו משאית 500 טון ב-200 קמ''ש לקיר ...
  • כשיגדלו לי שיערות בלוע זה יקרה
    לפני זה ערוצים 12,13 יעלמו או יהפכו עורם
  • לא שאני מעריץ של ערוץ 14 אבל ויש אבל ערוץ 12 עושה את זה במשך עשורים תחת שמות שונ...
  • איפה הדמוקרטיה? איפה חופש הביטוי...? זה אותם אנשים ששרפו לנו את המדינה בשם הדאגה...
  • זה חדשות או פנטזיה בראש הקפלניסטי הנפוץ?
  • תומר רוצה להיכנס לכנסת, אז למה המצע שלו מוגש כידיעה חדשותית? ערכתי לאחרונה בתארי...
  • בואו פייט פתוח. סגירת הנזק 11. שעולה מליארדים. פרסום האמת ברייטינג, תקשורת פתוחה...
  • מי זה?
  • ואז אני מקווה שיצאו מאות אלפי אזרחים ויראו לתומר אביטל מה היא דמוקרטיה ומהיא דיק...
  • ''וגיוס מלא לכל דתי,דתייה,'' נתחיל עם גיוס כל השמאלנים המשתמטים? ויש המון.
  • לא מפתיע השמאל ידרוס כאן כל סממן ימני ויהודי. יש כאן מלחמה על הבית, ללא קשר לביב...
  • תגדילו את התמונה, מדובר על פריבילגים בשנות ה80 דלהם. לא יעזור להם. רק 14. כיאילו...
  • כשהדתיים מרגישים באותה סירה עם השמאל בנושא הגיוס - השמאל מסמן את המטרה הבאה, גיו...
  • נראה כמו ערב לביבות בדיור מוגן
    רוב המשתתפים קרובים כבר למחלקה גריאטרית
  • הוא לא יותר טוב מאחרון הביביסטים, כמה דברי הבל. הוא לא יודע מה זה דמוקרטיה. הפיי...
  • כולם זקנים שם LOL
  • השתקה, קץ הדמוקרטיה
  • קים גונג און שלח נציגים ללמוד את פרטי התוכנית
  • ''התכנית''.... בסך הכל פוסט מטורלל של אדם הזוי ואם כבר הבאת את זה, מה שחשוב יותר...
  • שתי מדינות לשתי העמים
    מדינה ליהודים ומדינה לאחוסלים