רוטר
10.10.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

טראמפ על זלנסקי: אני חושב שהגיע הזמן שלאוקראינה יהיה נשיא חדש

439,287
התראות

ערכתי לאחרונה בתאריך 10.10.26 בשעה 20:06 בברכה, פיצה משולשת

🚨 טראמפ על זלנסקי: ״כדאי לו מאוד להפסיק לתקוף בתי זיקוק ברוסיה, כי זה משפיע על אספקת הסולר ופוגע בחקלאים האמריקאים. אני חושב שהגיע הזמן שלאוקראינה יהיה נשיא חדש״.

https://twitter.com/jenniferjjacobs/status/2108962266041217192?s=46.twitter

טראמפ תוקף בחריפות את נשיא אוקראינה, זלנסקי:

״אני מציע שימצאו מנהיג חדש שיוכל להגיע להסכם. הוא היה יכול להגיע להסכמים רבים, אבל מסיבה כלשהי הוא אף פעם לא עושה זאת… אני חושב שהגיע הזמן שלאוקראינה יהיה נשיא חדש״.

https://twitter.com/rpsagainsttrump/status/2108965640656625701?s=46.twitter
43 תגובותמיון לפי
  • זלנסקי טיפש. יכול היה להפסיק את התקיפות עד בחירות האמצע בארה''ב שאחריהם או שטראמ...
  • בדיוק היום האיחוד האירופי הודיע על סנקציות לתעשיית הסולר הרוסית.
  • הופה...טראמפ ננעל על זלנסקי...ולדעתי זה גם אומר שהוא נעול עם פוטין (כרגע)
  • למה אין בחירות? הוא דיקטטור?
  • טראמפ מתנהל בצורה נוראית מול אוקראינה והרס בעצמו מנופי השפעה שהיו לארה''ב על אוק...
  • הוא צודק לגבי הבחירות באוקראינה, יתכבד זלנסקי ויעמיד את עצמו לבחירות
  • איזה פח אשפה הטראמפ הזה..
    ממנו אפשר לצפות לכל מה שרע
  • נחמד שהוא הודיע על זה מראש, בדרך כלל הם עושים הפיכות בלי להודיע , כמו שניסו לעשו...
  • +1 אבל לא מספיק לדבר, טראמפ אומר שהוא נגד המלחמה אבל ממשיך לחמש את אוקראינה ולעש...
  • עכשיו תארו לעצמכם את הכותרת :'' ישראל צריכה להפסיק את התקיפות בעזה/לבנון כי ההשק...
  • זה דבר שצריך להיסגר בדיסקרטיות בין המנהיגים, לא בפומבי...ובטח לא ביום שהקצב ממוס...
  • טראמפ בקושי יש לו שליטה על הדיק שלו. הוא נשיא לא אהוד ואדיוט גמור...שזלינסקי ירפ...
  • ממליץ לטראמפ שהוא גדול ידידי ישראל מאז ומתמיד, שיתמקד בשמירה על כהונתו במקום להמ...
  • זה אדם חסר ערכים
  • האיש כוחני עד דיקטטור (טראמפ. אני כאן לא מתייחס לזלנסקי) יכול להשליך אותנו בשניה...
  • אם האיראנים היו חכמים ולא כאלה פנאטים, הם היו מציעים לו שותפות על הנפט ועל הורמו...
  • הנסיעה של לומר לא עזרה
    מבאס
  • כמו שאמרתי בתגובה קודמת אתמול הסכם הדלקים בין ארה״ב לרוסיה משרתת בעיקר את שניהם ...
  • טראמפ הוא דמות בוגדנית שתומך בפוטין הרוצח
  • התקיפות של זלנסקי על בתי הזיקוק ברוסיה, דופקים את רוסיה אבל גם את המערב כולו את ...