רוטר
22.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

סאמי אבו שחאדה: שום מורשע בהסתה לטרור, או כל גזען אחר, לא יזיזו אותי מהדרך שבה אני צועד למען מציאות טובה יותר

141,903
התראות
*סאמי אבו שחאדה יו"ר בל"ד מעדכן על מצבו הבריאותי ובתגובה לאנשי "האופוזיציה" התומכים בפסילתו:*
אני מודה לכולם על הדאגה לשלומי ועל איחולי הבריאות. אני מבקש להרגיע גם את מבקשי טובתי וגם את הכהניסטים כאחד: אני מתאושש ומתכוון להמשיך במאבק למען דמוקרטיה מהותית, חירות ושוויון בכל הכוח. שום מורשע בהסתה לטרור, או כל גזען אחר, לא יזיזו אותי מהדרך שבה אני צועד למען מציאות טובה יותר.

לצערי חלק ממנהיגי ה-"אופוזיציה" החליטו לשתף פעולה עם הניסיון הפסול להשתיק את הקול הערבי בקלפי, דרך הרחקה שלי כנציג ציבור לכנסת. חשוב לי להגיד לכם: הניסיון להיות חיקוי דהוי של ימין לא עזר לכם קודם ולא יעזור לכם עכשיו. מי שמתיימרים להאבק על דמוקרטיה לא יכולים לתמוך בפסילה של קול המיעוט הערבי.

המאבק בגזענות הוא ארוך ודורש אורך רוח. אמשיך להוביל את הדרך הבלתי אלימה נגד מחרחרי המלחמות. נמשיך ביחד בדרך שלנו ליצירת תקווה ועתיד אחר מאשר אלו של הימין הגזעני ותומיכהים.
14 תגובותמיון לפי
  • האירוניה התאבדה נציג מפלגה שכל מהותה גזענות ואלימות שמטרתה המוצהרת השמדת מדינת י...
  • אנחנו נטפל בך
    אנחנו מחכים בדיוק למה שאתם מתכוננים הרבה זמן .
  • והמתיאןת הטובה הזו זה שכל היהודים יישחטו
  • עובדה
  • מי כתבה לו את הנאום? היועמשית?
  • אני אומר ואמרתי הוא טיבי ועודה יהיו מנהיגי השביעי לאוקטובר הבא שיצא מערביי ישראל...
  • מחבל בחליפה. ואל תשכחו מי מאשר אותו לריצה לכנסת. שוב.
  • חחח
  • שותף טבעי לממשלת ''השינוי''