רוטר
18.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ח''כ חנוך מיליבצקי מהליכוד מבקש מהעובדים שלו בלשכה שיעשו את עבודתם לאחר שחלק מהם הפסיקו לעבוד ולענות לו מאז הפריימריז

4511,885
התראות

עבר עריכה לאחרונה בתאריך 17.09.26 בשעה 17:23 על-ידי פיקורוטר (מפקח)

https://x.com/akivanovick/status/2100526198912680051.twitter

תגובת הדוברת (שכן עובדת בניגוד לאחרים)

*אור יצחק, דוברת יו״ר ועדת הכספים חנוך מלביצקי:* ״היה לי חשוב להגיב בעצמי, הסרטון המדובר הוא אחד מסרטונים רבים ותכתובת ענפה שמתנהלת כבר מעל ארבע שנים בקבוצה פרטית של צוות הלשכה. עצוב שיש מי שחשב שנכון להוציא סרטון מהסוג הזה. הפצתו לציבור אינה משנה דבר מהעובדות ובוודאי שאינה יכולה למחוק עשייה של קדנציה שלמה. דווקא מתוך הטענות ניתן לראות עד כמה חנוך בוס מתחשב ועובד בשיתוף פעולה מלא עם הצוות שלו.
בנימה אישית, יום הכיפורים בפתח - מי שהדליף/ה את הסרטון צריך/ה להתבייש בעצמו/ה. גמר חתימה טובה."

×+×+×+×+

תגובתו של ח"כ חנוך מילביצקי

אז אחד מאנשי האמון החליט להפר את האמון, כלפיי וכלפי החברים לצוות, והוציא החוצה חלק משיח פרטי ומצומצם של צוות הלשכה מתחילת השבוע.
חוץ מה״שמחים לאיד״ הסדרתיים, קיבלתי המון הודעות תמיכה וגם לא מעט הודעות המביעות שאט נפש מהצוות.
לכן חשוב לי להבהיר ולהדגיש את מה שלא רואים בקטע שהודלף, את העובדה שלאחר הסרטון, אחת החברות בצוות החליטה שהיא לא הולכת לאירוע המשפחתי שחשבה ללכת אליו, אלא מגיעה להיות איתי במהלך היום. וכך אכן היה.
לא ביקשתי זאת ממנה, אלא כך היא החליטה על דעת עצמה, מתוך תחושת אחריות וקולגיאליות.
ארבעת אנשי הצוות שלי הם אנשים טובים. כולם נמצאים אצלי כמה שנים. כן, גם המדליף/פה. היתה פה מצדו/ה טעות חמורה בשיקול הדעת. לא מעבר.
כך אני בוחר להאמין לפחות.
בספר במדבר, פרק ט״ו פסוק כ״ו כתוב:
״ונסלח לכל עדת בני ישראל ולגר הגר בתוכם, כי לכל העם בשגגה״.
הלוואי ולקראת יום הכיפורים הבא עלינו לטובה בע״ה, נזכה שיתגשם בכולנו.
45 תגובותמיון לפי
  • הוא צודק בכל מילה. העובדים שלו צריכים לקבל חסימה לצמיתות מעבודה ציבורית אדם שמקב...
  • האיש צודק, מושכים שכר? שיעבדו! ניתן לתהות מאיפה הם קיבלו דוגמא למוסר עבודה ירוד ...
  • הפסיקו לעבוד?! שינכו משכרם, עדיפות לפיטורין!
    חוצפנים!
  • מסכן.
    הופעה עלובה אומללה.
  • נראה שהוא דוקא מצא מישהו שיצלם.... ואפילו יוציא בתפוצת נאט''ו. סחטיין על החריצות...
  • כל הכבוד למי שהדליף וצריך עוד כאלה. כל הריקבון חייב לצאת החוצה! אין לי ספק שזה ר...
  • 😂😂😂😂?נפילת המלך😂😂
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    איזה דפוקים נכנסו לנו לכנסת…לא יאמן
  • אין טיפת משילות לממשלת העליבות הזו
    אין ימין בשלטון ואין צבא לישראל - עובדה
  • חנוך לנער על פי דרכו
    הפוליטית שהסתיימה
  • רק אומר... אסור לצלם בזמן נהיגה
    כהיסח דעת ועבירת תנועה
  • שיבוא עם הסכין הגדולה מהתיכון, ואז נראה מי לא יענה לו.
  • צביעות טיפוסית של מצביעי ליכוד יהפכו את עורם ויבגדו ישר, אם זה ישרת אותם לא סתם ...
  • לא כל כך הבנתי איזו עבודה הם לא מבצעים - ועוד יותר לא הבנתי, מדוע זה נראה לו לגי...
  • חוצפה
    מילביצקי צריך להתפטר ואז כל העובדים שלו מפוטרים