רוטר
18.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

זהירות ממצלמה חדשה בכביש 1 במקום שבו הכביש בנוי כך שקשה לא לבצע עבירת תנועה

5120,075
התראות
בנו את הכביש כך שכמעט בלתי אפשרי לא לדרוך על אי התנועה
סרטון:
https://x.com/yossi_sargovsky/status/2100307276284268829.twitter
51 תגובותמיון לפי
  • למה האי תנועה שם בכלל?
    מה ההיגיון?
  • לא הבנתי מה הם רוצים שאנשים יעצרו באמצע כביש מהיר ויעשו תאונות עם הרוגים? רק בגל...
  • חלאות. מחפשים לעשות כסף קל.
    לא יודעת מי מתכנן את הכבישים.
  • אשכרה לשחק ים יבשה עם הנהגים
    יותר מסוכן להתחמק מסימון אי התנועה לתוך הרכב ליד
  • אחלה דרך להכניס כסף צובעים קטע כביש סתם כאי תנועה וחולבים את האזרחים במיליונים. ...
  • הגלגל לא עבר במלוא היקפו את הקו...
    איפה הVAR
  • העבריינים הם אלה שצבעו את אי התנועה המטופש והשערורייתי הזה.
  • לא הבנתי, איפה המצלמה הותקנה שם?
  • בשביל הבטחון שלכם אומרים לכם.. חח זה לא כדי לגזול כסף ולהגדיל את הקופה, זה לא כד...
  • אפשר לשער שלפני הנקודה המדוברת - ובמרחק סביר ממנה, מוצב תמרור 621 (מיזוג נתיב מ...
  • ‏היית הכי מטומטם שקיים בארץ ישראל ‏אני נוסע ‏שם כמעט כל יום כמעט אין אחד שלא דור...
  • היכן ניתן להתלונן על האי תנועה המטומטם הזה?
  • אני הייתי פעם בעד לגמרי ועד האכיפה הזאת כבר נהיה מגעיל עושים בכוונת מכוון מלכודו...
  • חחח רציתי להעלות את הסרטון של הארנונה מ״זוהי סדום״
  • הו, נראה שהרלבד למדו מהעיריות לצבוע נתיבים ולהציב מצלמות במקומות אסטרטגיים כך שי...
  • זה אי תנועה ישן מאוד ומיותר מאוד! אני נזהר כל פעם לא לעלות עליו אבל זה לגמרי מיו...
  • בטוח אפשר לעשות תביעה ייצוגית , והכי קל להוכיח שזה מלכודת המדינה תחשוף כמה קנסות...
  • גנבים
    הם מעדיפים שנעשה תאונה העיקר לא לעלות על אי תנועה ב20 ס"מ
  • ככה זה. יסלחו לי מהנדסי התנועה אבל כולם מטומטמים. למדו את התורה ממטומטם אחד ומעב...
  • גם מצלמות הנתצים חולבות כסף מהאזרחים אשתי חטפה 3 דוחות כאלו, רק בגלל חוסר שימת ל...
  • באיזה מחלף זה? במשטרה חושבים שהנהגים רוכבים על קנגרו ואמורים לקפץ לצדדים בחדות h...
  • המצלמות האלו מקור הכנסה פאסיבית הכי מוצלח שיש!!!
  • גם הנהגים הישראלים חסרי התרבות אשמים בכך. בארהב אם נהג מאותת לעבור נתיב, רוב הסי...