רוטר
08.09.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

בן גביר: אני קורא לראש הממשלה בנימין נתניהו להכיר בריבונותה של ארגנטינה על איי מלווינס ולהטיל סנקציות על בריטניה כל עוד הכיבוש נמשך.

579,477
התראות
הגיע הזמן שמדינת ישראל תכיר בפומבי בכך שאיי מלווינס הם שטח ארגנטינאי הנמצא תחת כיבוש, ושהבריטים גוזלים אותם בכוח מהעם הארגנטינאי.

הבריטים אינם מסתפקים רק בכיבוש השטח, אלא גם מבצעים שם קידוחי נפט וגוזלים את הכסף מהעם הארגנטינאי.

אני קורא לראש הממשלה בנימין נתניהו להכיר בריבונותה של ארגנטינה על איי מלווינס ולהטיל סנקציות על בריטניה כל עוד הכיבוש נמשך. 🇦🇷🇮🇱
https://twitter.com/itamarbengvir/status/2097066139041845310?s=46.twitter
57 תגובותמיון לפי
  • ובמשך למעלה מ-½3 שנים בשלטון הוא חשב אחרת? או שרק אני פספסתי התבטאויות קודמות של...
  • פשוט עצוב לראות כמה מפגרים הפוליטקאים שמייצגים את הימין הישראלי
  • הלוחש לתנינים בקמפיין בחירות - במקום לצאת נגד ממשלות עוינות, הוא ממשיך לעצבן גם ...
  • להלן הסיבה שבן גביר לעולם לא יהיה ראש ממשלה ונתניהו כן. אפשר לעשות לא מעט דברים ...
  • החברה הישראלית נאוויטס עומדת להשקיע שם מיליארד וחצי דולר בקידוחי נפט. אפשר בין ה...
  • בן אדם טיפש, הממשלה השמאלנית בבריטניה תתחלף מה שאתה עושה זה רק נזק עם הימין בברי...
  • ברור שהלב עם ארגנטינה, אבל בעיה, יש לנו אינטרסים כבדים גם בממלכה השוקעת. החברה ה...
  • מה יהיה עם הפופוליסט הזה? איזה איום בדיוק יש כלפי בריטניה אם נחרים אותה?