טראמפ: אני מכריז היום על המבצע הכלכלי המוחץ ביותר שננקט אי-פעם נגד מדינה כלשהי! זו תהיה מלחמה כלכלית ובידוד בהיקף חסר תקדים שיושת על איראן
ערכתי לאחרונה בתאריך 20.08.26 בשעה 02:25 בברכה, איש אשכוליות
איש לא העניק לרפובליקה האסלאמית של איראן הזדמנות טובה יותר ממני להגיע להסכם. למרבה הצער מבחינתם, הם החמיצו את ההזדמנות. לפיכך, אני מכריז היום על המבצע הכלכלי המוחץ ביותר שננקט אי-פעם נגד מדינה כלשהי! זו תהיה מלחמה כלכלית ובידוד בהיקף חסר תקדים. הצי שלהם חוסל, חיל האוויר שלהם הושמד, המפעלים הצבאיים שלהם הפכו לעיי חורבות, המטבע שלהם חסר ערך, ומדינתם תלויה על חוט השערה. היום אני מודיע גם כי כל מדינה שתאפשר למוסדות פיננסיים, עסקים, שדות תעופה או גופים ממשלתיים בתחומה להעניק לאיראן סיוע כלשהו – "חבל הצלה" מכל סוג שהוא – תעמוד בעצמה בפני השלכות כלכליות אדירות. הברחת נפט, הסכמי החלפת מטבע (swap lines), העברות מזומנים, חלפנות כספים, רישום אוניות, חברות קש – כל אלה חייבים להיפסק מיד. אתם יודעים מי אתם. זה יהיה "יום ה-D" (יום הפלישה המכריע) הכלכלי, ואנו זקוקים לכך שכל בעלות בריתנו יעמדו לצד ארצות הברית של אמריקה כדי לבודד את האיום האיראני ולהביסו. המטורפים הללו נמצאים במצוקה קשה ועל סף קריסה; הצעדים ההיסטוריים הללו ישתקו אותם ואת יכולתם להפיץ טרור ברחבי העולם. לאיראן לעולם לא יהיה נשק גרעיני. תודה על תשומת הלב שלכם לעניין זה. הנשיא דונלד ג'. טראמפ.
רק טראמפ הולך להתעסק עם סין...בדיחה!
לשמחתו הוא כל כך שחצן שבחיים לא יבין זאת.