רוטר
22.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ליברמן מאיים לגרור את המדינה לבחירות נוספות: אם דרישותינו לגיוס לכולם, לחוקה ועוד לא יתקבלו ''אנחנו הולכים לעוד סבב בחירות''

709,796
התראות
https://t.me/MichaelShemesh/39756.TELEGRAM
70 תגובותמיון לפי
  • שהאפס הזה יפסיק להפחיד ולאיים. אין לו שום כוח. או שישאר באופוזיציה שהוא מכיר כבר...
  • רק ליברמן. מי שרוצה בהרס וחורבן המדינה, שיצביע לליברמן. לערבים עדיף להצביע לו מא...
  • בדיוק כפי שאמר דרוקר: מילה של ליברמן היא לא מילה
  • אוי, נורא, מישהו רוצה ליישם את מה שמאמין בו
  • הפעם - בניגוד ל2019 - יש לו הצדקה. המדינה חייבת להשתנות כדי להתאים לעידן המודרני...
  • עוד 3 מיליארד שקל
    מדינה של מטורפים
  • זה אותו האחד שאחראי לכלל מערכות הבחירות פעם אחר פעם ואי היציבות והחרמות והגושים ...
  • ברור סוכן היה וסוכן נשאר
  • יש רק פתרון אחד למצב המשברי, הפתולוגי והכרוני במערכת הפוליטית הישראלית, וזה מעבר...
  • הכל טוב הוא יהיה באופוזיציה
    עם שאר הרלבים
  • הוא והשמאל קודם יחליפו את השלטון הנוכחי, יעבירו תקציב ואחרי שנה או פחות ילכו לבח...
  • אני מסתפק בינתיים רק בגיוס לכולם.
  • אז אמר. ליברמן אמר ואומר הרבה דברים כמו כל פוליטיקאי ממוצע, הוא אולי מקיים 10 אח...
  • טוב מאוד. אולי אהיה מפקח טוהר בחירות
  • מה אכפת לו
    את המיסים אנחנו נשלם.
    חתיכת אפס שלא עשה כלום לטובת המדינה
  • אנחנו יודעים מה שווה מילה שלו - הניה אסואון ועוד
  • במילים אחרות
    אם הברברן הלאומי לא יהיה ראש ממשלה אז......
  • שיעלה עוד ועוד מיליארדים, העיקר הכאוס
  • מקובל, אבל רק אחרי הפלת נתניהו, הקמה של ממשלת מעבר חדשה, כולל החלפת יו''ר הכנסת ...
  • הוא רגיל כבר עשה את זה בחמש מערכות בחירות.
  • ליברמן ממצב את עצמו לקראת הבחירות, לא הייתי מייחס שום חשיבות לדברי שום פוליטקאי ...
  • חוץ מלאיים הבנאדם לא עשה שום דבר מועיל, אבל אולי עוד 48 שעות יקרה משהו
  • הבנאדם הזה עלה למדינת ישראל מיליארדים, יותר מהחרדים
  • הימין הסתדר עד עכשיו לא רע בלעדיו. ובכלל, לא חבל על הקולות של ליברמן, כדאי להצבי...
  • כמו מודח מקורס טיס שהתגייס לנ''מ אם אני לא טס - אף אחד לא יטוס אם אני לא ראש ממש...
  • גיוס לחרדים. לא מצפה שקואליציה עם רע''מ תסכים לגיוס ערבים.
  • צודק במאה אחוז
    מחנות מעצר בדרום ותעודות זהות כתומות לערבים וחרדים שישתמטו.
  • קודם כל צריך להעיף את ממשלת הטבח, אחר כך אפשר לפזר את הכנסת וללכת לעוד בחירות. א...
  • חחח... הוא יכול להרגע. לא תהיה מערכת בחירות נוספת
  • צלמו מסך , לא עובר את אחוז החסימה
  • תממן מכיסך את המיליארדים שאתה רוצה לגנוב מאזרחי ישראל. אה, לא שכחנו את המיליארדי...
  • רופא ערבי שיכול לטפל לוחמים יממ דובדבן שנפצעו בפעילות מבצעית יכול גם לשרת בצבא ת...
  • סוכן כאוס
    מגיע לרוסים נציג יותר ישראלי אמיתי מאשר הסוכן הזה
  • בתנאי שיחייבו אותו אישית את עלות הבחירות הנוספות
  • ביבי היה שם קודם וגרר את המדינה ל5 מערכות בחירות