רוטר
22.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

רותם סלע תוקפת את מפיצי השקרים על בתו של כתב חדשות 12 גיא פלג: ''אני באמת שואלת את עצמי-אין גבולות? להפיץ שקרים מתועבים על ילדים''

9619,714
התראות

רותם סלע תוקפת את מפיצי השקרים על בתו של כתב חדשות 12 גיא פלג: "אני באמת שואלת את עצמי-אין גבולות? להפיץ שקרים מתועבים על ילדים של כתבי חדשות?

איך זה לא ברור כשמש שהקו עובר כשזה מגיע לילדים? ערוצי הטלגרם שמפיצים פייק ניוז על חשבונם של ילדים תמימים- אתם משתמשים בנשק דיגיטלי. נשק לכל דבר וההשלכות שלו אמיתיות, עצומות וקשות.

אפשר להתווכח. אפשר לבקר. אפשר לכעוס. אבל ילדים הם מחוץ לתחום. נקודה!

בבקשה, אל תיתנו לזה יד. אל תשתפו ואל תפיצו הלאה פרסומים מחרידים ושקריים על גבם של ילדים".

https://www.facebook.com/share/p/1H5mPqSok9/
96 תגובותמיון לפי
  • שקרים מתועבים זה רק לצד אחד
  • האם אי פעם זעמה על שקרים שהופצו על ילדי נתניהו למשל? ולמי בכלל אכפת מה היא אומר...
  • להפיץ שקרים מתועבים על חיילי צהל ?
    להפיץ שקרים מתועבים על הילדים של ביבי ?
  • היא צודקת ב-100% אבל צבועה כי זה זעזוע שצריך להיות גם נגד משפחת נתניהו שתיהן גר...
  • מישהו ראה את השקר הזה בקבוצות? צריך הבהרה אם זה רץ בקבוצות אירניות קטנות או בקבו...
  • עד מתי המנהלים יתנו למשעלי לעשות צחוק מהגולשים באתר עם ההגיגים האינפנטיליים שהוא...
  • אני מסכים אבל אני מחזיר את השאלה למתייפיפת הלאומית: ״אין גבול? להפיץ שקרים מתועב...
  • שחבר שלה הרס לאנשים את הבית היא גם השמיעה את קולה ?
  • היא גם תקפה את מפיצי השקרים על הבת של מירי רגב?
    ניחוש שלי שלא
  • גם חיילי צה''ל הם ילדים. לא זכור שהתגוללת על הפרסומים השקריים והמח3ידים של גיא פ...
  • לא הבנתי..למה היא מקבלת פוסט ברוטר? מי היא? גם בלעדי גאונת הדור הזאת כל הצדדים צ...
  • פחח עלובה שכמותה.. אין גבול על הפצת שקרים ופגיעה בילדי הורי החיילים מכוח 100?
  • רותם את צודקת,הייתי מצפה שתשאלי גם אם אין גבולות לכתב ערוץ 12 שהעליל עלילת דם על...
  • להפיץ שקרים על בניו של ראש הממשלה מותר? ועל רעייתו זה בסדר גב׳ רותם סלע???
  • השמצה, אבל לא מופרכת...כשהאבא מהדהד (לדעתי...לא לדעת אחיו למחנה החשוד) תעמולת או...
  • מעניין איך עלו עליה? ולמה מכחישים? כמו עם הבן הגנב של היועמשיט?מה קורה עם הפצרית...
  • מגיל 5 יאיר נתניהו כבר מקבל חרצופים יא מנותקת
  • ''מִדְּבַר שֶׁקֶר תִּרְחָק'' (שמות כג, ז) רק בשקר התורה חורגת ממנהגה ודורשת הרחק...
  • להפיץ שקרים מתועבים על לוחמי צהל? אין גבולות?
    לא שמעתי אותה תוקפת את גיא פלג...
  • איפה החלאה היית כשרדפו אחרי הילדים של שיקלי ? אגב, גם אני נגד הפצת שקרים על ילדי...
  • רותם יקרה ,איפה היית שאמרו על הבת של מירי רגב ??? די להיות של צד אחד מהמפה
  • צודקת אבל מה הסקופ
  • מה עמדתה לגבי הפצת שקרים כלפי חיילים?
    ובלי קשר, אני נגד הפצת שקרים כנגד כל אחד.
  • רק לסמול מותר
    העלילה על כוח 100 של מר פלג זה בסדר ?
  • מעניין אם היא הגיבה על העלילה על כוח מאה. ואני לא מצדיק מה שעשו לביתו של המעליל....
  • מי זאת רותם סלע? אולי נתחיל לצטט גם נהגי מוניות? היא הוגת דעות? שק ריק מתוכן, מכ...
  • כמה צביעות מצד מי שהשכל שלה בבלונד, ולהפיץ שקרים על חיילי צהל ולגרום להפצת האנטי...
  • ועל חיילים? הם אשכרה לא מבינים את המראה הקטנה הזו
  • אחת היותר חלולות במדינת ישראל
  • כבר מזמן לא ''ילדים'', וכן, ממה שכבר ראיתי, מדובר במשפחה שונאת ישראל.
  • גברת רותם סלע , לא זכור לי שהזדעזעת ממה שגיא פלג אמר על חיילי צה''ל מכוח 100
  • אוי אוי תקפו בת של שמאלני רק להם מותר לתקוף ילדים של ימנים...
  • צודקת אסור לערב בני משפחה. אבל השמאל עשה את זה יותר מפעם ואחת. לא שמענו את קולכם...
  • אל תשכחו שרק להם מותר. צבועה מגעילה.
  • שתבדוק לכמה ילדים החלאת אדם הזה הרס את החיים בהפצת שקרים ו או עיוותים ו או חומרי...
  • בוקר טוב יוכבד. כשהפיצו ומפיצים שקרים מתועבים על אחרים, למשל חיילי צהל, גם השמע...
  • חבל שלא העלת פוסטים כאלה על ילדי משפחת נתניהו
  • פחחחח… כל המתייפייפים התעוררו כשמדובר ב״קדוש״ פלג שנים מתלכלכים ואפילו יותר מזה ...
  • את מי מענין מה היא חושבת ?
  • לרותם סלע עלה יותר מדי
    תהיי יפה ותשתקי עדיף
  • מתקרבנים ומצופפים שורות… לא ראיתי משו על הילדים של השקוף ואני בטוח שזה לא הגיע ל...
  • לא היה לי ספק שהסדומיסטים מצדיקים את זה בתגובות עם ''אבל אסמול''. מכונת רעל טהור...
  • מי זה רותם סלע ולמה זה אמור לעניין אותנו מה דעתה? ואם בכל זאת אתם שואלין לדעתי, ...
  • כשאיימו על ילדים של שיקלי זה היה בגבול המותר?
  • מי זאת רותם סלע? אולי כדאי להוסיף תואר קצר של אדם לפני שמביאים ציטוט בשמו. ערכתי...
  • מסכים!!! ילדים מחוץ לסיפור!!! אהה.. גם הילדים של שיקלי.. לא מצאתי פוסט שלה בענין...
  • איפה היא הייתה כשארץ נהדרת גיחכו על יאיר נתניהו עוד כשהיה בן 5 שנאלץ להסתתר בגן ...
  • למה מגיע לה סקופ? את מי מעניין מה היא חושבת?
  • היכן היתה תגובת רותם סלע למעשה הנפשע של גיא פלג בענין כוח 100?