רוטר
22.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

גוטליב במתקפה נגד סביבת נתניהו: ''יכול להיות שעלה לכם קצת''

269,866
התראות
אחרי שהגיעה למקום ה-12 בפריימריז בליכוד, טלי גוטליב טענה כי גורמים במפלגה ניסו לפגוע בה פוליטית - ומפנה אצבע מאשימה ברורה. בריאיון ל-103FM היא מתחה ביקורת על מיעוט הנשים ברשימה והציבה את היעד שלה: "אני צריכה להיות שרת המשפטים"

עוד מהכתבה:

גוטליב הצביעה גם על גורמים בסביבתו של נתניהו כמי שלטענתה פעלו נגדה. "אני מסכימה עם גיא לוי שראש הממשלה לא התערב, זאת הסביבה שלו. אני לא מורידה את הראש שלי בפני אף אחד. לא יתנו לי הוראות. עם כל הכבוד, מי שמקיף את ראש הממשלה לא מבין", אמרה.

היא סירבה לנקוב בשמות: "אני לא אומרת שמות. אני אומרת לסביבת ראש הממשלה: תיזהרו מלהכשיל אותו. אתם לא ראש הממשלה, יכול להיות שעלה לכם קצת. אתם ממש לא", הוסיפה. "אני פה, ברוך השם, העם אמר את דברו".

לכתבה המלאה:
https://news.walla.co.il/item/3861732
26 תגובותמיון לפי
  • די עם השטות ''ביבי לא ידע''. די ברור שהמסית הלאומי הפעיל נגדה באכזריות את שופרות...
  • היא בלתי נסבלת. ואני מצביע בן גביר.איך אפשר לשמוע את הטון הזה
  • מה נסגר איתה שתשנה את השם לטלי 4 קצת לסנן מה שאומרים לא כל מה שעולה לראש צריך לה...
  • למה לא להתעסק באחדות … מה טוב במלחמות האלו ???
  • הבוחרים של ביבי אוהבים אותו בזכות שיש לו חוט שדרה, הם בזים לסמרטוטים. גוטליב פיע...
  • יכולה להיות השרה לאיכות הסביבה
  • עצוב מה נהיה מהליכוד.. רשימה בלי יותר מדי אנשים שנתנו למדינה שירות משמעותי..
  • אז עכשיו עד הבחירות היא תמשיך בהתקפות שלה על נתניהו ומקורביו ותמשיך לעשות נזק לל...
  • הנה הסביבה המטורללת {}פרט לאיברהים} https://rotter.net/User_files/forum/6a856e7f...
  • אין אין עליה הבחורה לא עוצרת לרגע . היא טובה אבל הייתי מעדיפה שהיא תתמתן קצת בקו...
  • חהחהחה גוטליב נותנת תמיד בראש, עם פלפל, ותמיד יש אקשן. מעריך אותה על אומץ ועל מח...
  • מסכים. היא צריכה להיות שרת המשפטים. בטח עדיפה מכל מועמד אחר שעולה במחשבה. ובתור ...
  • מעולה, גם גוטליב וגם ברקת צריכים להיספר עכשיו ב''גוש השמאל''... מעניין אם גוטליב...
  • המטורפת יודעת טוב מאד מי ניסה לסכל אותה
    אבל היא לא תעז לנקוב בשמו
  • ירי בתחתית של הביובית זה היה ברור לכל שהביב לא רוצה אחת כמו גוטליב גבוה ואולי אפ...
  • טלי גוטליב בטנטרום is a sight to behold...
  • תמצא לך בחורה שתאהב אותך כמו שהליכוד אוהב לאכזב את הימין עם האפסים נמוכי המצח של...
  • ##גוטליב: נגד רוה''מ: אחרי שנתנו אמון ברצונך לרענן את רשימת הליכוד בשמונה שיריונ...