רוטר
20.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

אליהו יוסיאן: אני במו''מ עם בן גביר. אם יהיה משהו סופי וסגור תשמעו על כך בצורה מסודרת.

407,779
התראות
אליהו יוסיאן חושף כי הוא מנהל מגעים עם יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר לקראת הבחירות, אך מסרב בשלב זה לפרט על האפשרות להצטרפות פוליטית.

בריאיון ל"מהדורה המרכזית" ב"קול חי" אמר יוסיאן: "אני בינתיים בשיח עם בן גביר ובמשא ומתן, מקווה לטוב. אם יהיה משהו סופי וסגור, בעזרת השם תשמעו בצורה מסודרת". כשנשאל לאן מכוונים המגעים, השיב: "אני מעדיף להשאיר את כל השיח שיש ביני לבינו מאחורי דלתיים סגורות".

https://www.emess.co.il/radio/1917728
40 תגובותמיון לפי
  • אברך על כל איחוד בימין, בטח על כוחות חדשים שירעננו רשימות ישנות מעניין שלפני 20 ...
  • ניגש לקנות פופקורן. מושב הכנסת הבא יהיה ההצגה הכי טובה בעיר, בעיקר בשורות האופוז...
  • אז למה אתה מדבר?? אני מעדיף להשאיר את כל השיח שיש ביני לבינו מאחורי דלתיים סגור...
  • אכן מתאים לו להיכנס למפלגה הזו ולהשפיע
  • עצוב על כל אדם שמצטרף למפלגות שהיו חלק מהקונספציה בקואליציה ובאופוזיציה. ועוד יו...
  • המועד האחרון להגשת רשימות המועמדים לכנסת ה-26 הוא יום חמישי, 10 בספטמבר 2026.
  • בסוף כל הקשקשנים האלה שעוברים כל היום מפודקאסט לפודקאסט רוצים כיסא....זה הכל
  • כל הבעת דעות ברדיו או טלוויזיה אל תאמינו כולם מכוונים למטרה פוליטית בסוף אין אחד...
  • אם ילכו יחד כשיוסיאן מקום ריאלי ממש,אצביע להם
  • צעד מבורך!!! חשוב ביותר להקים גוש ימין אמיתי שיוביל לפתרונות !!!
  • איתמר ובצלאל תוותרו על האגו, חברו את יוסיאן, פייגלין, זליכה, וינטר, יוסף חדאד 20...
  • בן גביר למוד ניסיון , לא מחפש טראבל מייקרים כמו אלמוג כהן . לא יצרף אליו לא את מ...
  • לא ברור הקטע הזה שכל מי שישב באולפנים של ערוצים 11.12 13 14 15 פתאום רצים לכנסת ...
  • תצטרף לכנופייה. אבל לא תהיו בממשלה הבאה ולא ביתיד באף ממשלה. תקימו מדינה משלכם
  • אמרתי ואני אגיד שוב, זו תהיה טעות חמורה. אין לו מה להציע שיתרום לעוצמה יהודית. א...
  • ברית הגזענים שרק מדברים ולא עושים שום דבר מועיל
  • הוא טוב בתקשורת סתם מיותר לו פוליטיקה
  • אחלה אליהו
    איתמר צריכים אותך גם בצפון