רוטר
20.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ערוצי טלגרם הפיצו הודעות שקריות נגד הבת של גיא פלג שהיא ''ריגלה למען איראן''

8420,095
התראות
https://t.me/LeeAyash/2222
84 תגובותמיון לפי
  • רשעות
    ובכלל, במה זה מועיל?
  • שיכינו את הכיס. עו'ד שרעף הולך להסתער
  • מה נסגר עם אנשים? למה להפיץ כזה דבר? לקחת תמונה שלה מהרשת ולהפיץ כזה דבר? חולי נ...
  • חבל לערב ילדים. אני שמח שהנקודה הזו ברורה למי שזה לא היה ברור כאשר היה מדובר בגו...
  • שונא את גיא הזה , אבל ממש לא יפה להוציא שקר ודיבה נגד כל אדם ובטח נגד בת של ''עי...
  • איך עיתונאי מגיע למצב שבו הוא הופך את הילדים שלו מטרה לכאלה דברים? מעולם לא היה ...
  • מה שמעניין אותי בעיקר לאיזה מחנה משתייכים אלה שהפיצו את זה אני מכיר את אלה שנמצא...
  • אני שונא אותו, אבל מה אשמה הבת? מה היא בכלל קשורה? רוע טהור. אנשים שצריכים להיות...
  • עם כל הכבוד איפה הבשר? על מה מסתמכים שזה קרה ועל מה מסתמכים שזה לא קרה? אולי זה ...
  • איך יודעים שזה לא נכון?
  • אנשים חולי נפש.
    בן אדם סרחון אבל מה זה קשור לבת שלו??
  • אנשים מסיתים נגד ילדים? עושים להם שיימינג מסכן חיים ממש. עד לאן נעלמה לה האחדות ...
  • גועל נפש,הבת שלו לא קשורה בשום דרך,אסור לערב משפחה וילדים במאבק נגדו גיא אדם לא ...
  • הבת לא אשמה שאבא שלה העליל על חיילי צה''ל, אין שום סיבה בעולם להעליל עליה
  • הבת שלו לא קשורה כמו שאישתו וילדיו של ראש הממשלה לא קשורים.
  • על מי מדובר ?על גיא פלג שלנו ? זה שקריין בסירטון שקיבל כנראה מהאלופה הפצרית הפו...
  • זה גועל נפש, אבל יש מצב אחד בו אוכל להבין את מי שעשה את זה - אם זה הילדים של חיי...
  • כבר חקרו והפכו כל אבן וגילו שזה לא נכון או שבגלל שהיא הבת של המסית האנטישמי שמפי...
  • לא ברור לי מה הטעם, את הנזק שאביה הרשע וערל הלב עשה לעם ישראל, גם 1000 מרגלים אי...
  • אבות אכלו בוסר ושיני בנות תקהינה?
  • אחד האנשים הכי שנואים בישראל,זה לא מפתיע כל מה שיקרה לו זה מעט לעומת הנזק שעשה ל...
  • #נמשכת ההסתה בהובלת מכונת הרעל נגד גיא פלג, עיתונאי אמיתי ונגד בנו ובתו, נגד חלק...
  • מסכנה מצד אחד יש לה אבא זבל שרוב המדינה שונאת ומצד שני היא חוטפת על המעשים של ה״...
  • מה שגיא פלג עשה עם הסרטון זה הרבה יותר גרוע מריגול לאיראן אז מן הסתם שאנשים עכשי...
  • מגיע לו, בסוף הוא יבין למה
    איש רע
  • מציע לפרסם איזה ערוצים - שכולם ידעו
  • הכל יכול להיות
    גם זה , אף אחד לא חסין מהכסף האירני , גם הבת שלו , לא.
  • אנשים איבדו את זה - משפטי שדה ערכתי לאחרונה בתאריך 19.08.26 בשעה 09:41 בברכה, Do...
  • פייק שמיועד לביביסטים חייב להיות כרוך בענישה גבוהה יותר מאחר ולקהל היעד אין יכול...
  • לא יודע.. צריך לחקור אותם טוב טוב. שמועות לא רצות סתם , צריך לחקור להגיע לחקר הא...
  • יש מילים. הרבה.
    לפעמים יש להעדיף את השקט.
  • גיא פלג ושקמה ברסלר גרמו לנזק רב לישראל. שקרים אודותיהם מפחיתים מהביקורת עליהם. ...
  • נו וגיא פלג והערוץ שלו עושים את זה יום יום, שעה שעה.
  • משפחה של אנשי שמאל קיצוני שמתגאים בשינאת ישראל. בוודאי שמן הראוי לחקור אחריהם. א...
  • תביעה כנגד כל ערוץ וערוץ כזה - תנקה קצת את הערוצים האלה מפייק
  • מישהו יש הוכחה שזה באמת קרה? אני בהרבה קבוצות טלגרם חיפשתי את השם ולא קפץ לי משה...
  • כיף לה, כסף על הריצפה, היום בשונה מפעם, גם בעלי קבוצות טלגרם חשופים לתביעות דיבה...
  • כנראה עבודה של ביביסטים נוכלים או קיצונים אחרים
  • מה זה עוזר להאכיל את הטרול
    ילדים צריכים להיות מחוץ לתחום אבל גיא פלד רשע