רוטר
20.08.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

נבדק חשד לטעות באסותא: אם טוענת שילדיה נולדו מתורם זרע שלא בחרה

7519,562
התראות
משרד הבריאות פתח בבדיקה בעקבות פנייה מאסותא רמת החייל, לאחר שאם יחידנית שילדה שני ילדים מאותו תורם זרע גילתה כי לפי בדיקת DNA פרטית שערכה, אין התאמה גנטית בין הילדים לתורם שבחרה. עורכי הדין המייצגים אותה פנו למשרד הבריאות בדרישה לפתוח בוועדת בדיקה מיוחדת. מאסותא נמסר: "פתחנו בבדיקה מעמיקה של המקרה"

https://www.ynet.co.il/health/article/sy46z0lwzl?utm_source=ynet.app.ios&utm_term=sy46z0lwzl&utm_campaign=general_share&utm_medium=social&utm_content=Header
75 תגובותמיון לפי
  • מה אכפת לנו? מה עם ''צאו לי מהרחם'' כמובן דבריי לא לפותח האשכול אבל בין היתר.. ל...
  • הכתבה ב-ynet ארוכה מזל שהבאת זרע אמל''ק
  • גם לי קרה פעם שהזמנתי סושי עם סלמון והביאו לי עם אבוקדו.. אם כפר הפכו את הילדים ...
  • אשה שמתכננת מראש להוליד בכוונה ילדים שלא רק נועדו לגדול ללא אבא של ממש, אלא גם ל...
  • לא הבנתי אתה מביא ידיעה ועורך את המקור ? מה שערכת בכלל לא תואם למקור ומשנה את ה...
  • איך אסותא קשורים? הם משתמשים במבחנות שהיא רוכשת בבנק הזרע אולי בלבלו שם/עבדו עלי...
  • ״...וככה באת לעולם אופסי שלי״
  • ''מדובר באם יחידנית בגיל מבוגר שפנתה לעשות הפריה חוץ-גופית באסותא רמת החייל, לאח...
  • בדיוק נגמר הטחינה, אז שמנו לך חומוס
  • הזורע רוח קוצר סופה.
  • כבר היה מקרה כזה באסותא עם עובר שהוחזר לרחם הלא נכון. סוג של ''משפט שלמה'' שהגיע...
  • יש טעויות שבקלות יכולות להתברר שנעשו במזיד או בידיעה מלאה אסותא צריכים לסיים את ...
  • למה בכלל מאפשרים לנשים להיות חד הוריות מבחירה?
    ולמה המדינה צריכה לממן את זה
  • למיטב זכרוני זו לא הפעם הראשונה שישנן טעויות במקום הזה
    מה יהיה?
  • פספסה את ה-14 ימי החזרה…
    לא? מוקדם מדי?
  • מכיר לא מעט נשים כאלו.. הם מתמודדות עם בעיות לא פשוטות בכלל בגיל 5 הילדה שואלת א...
  • בטח בחרה כמו כולן זרע של בלונדיני עם עיניים כחולות
    ויצא ילד קצת שחום
  • שיבדקו טוב את העובדים של אסותא אולי מישהו מהם תרם באנונימיות