רוטר
04.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

פאנליסט הפטריוטים אבי שושן נשבר: ''מעולם לא ראיתי שנאה כזו. איבדנו את זה''

4812,540
התראות
גל התגובות הקשות והשנאה ברשתות החברתיות בעקבות חשיפת מצבו הרפואי של השר דודי אמסלם מעורר סערה ציבורית נרחבת. איש התקשורת ופאנליסט הפטריוטים בערוץ 14, אבי שושן, שיתף ברשתות החברתיות את תחושותיו הקשות נוכח התגובות הרבות שקיבל בסוף השבוע האחרון. הדברים מגיעים לאחר שהשר אמסלם התארח בפודקסט של שושן וחשף כי עבר אירוע לבבי לפני כשבועיים. שושן הביע זעזוע עמוק ממה שהגדיר כאובדן מוחלט של החמלה והאנושיות הבסיסית בחברה הישראלית.

בפוסט נוקב שפרסם, תיאר שושן את התדהמה שאחזה בו לנוכח גל השנאה והרוע שהופנה כלפי השר בגלל עמדותיו הפוליטיות. לדבריו, כמות השנאה שנחשפה בפיד שלו הייתה קיצונית וחריגה בהשוואה לכל מרואיין אחר שאירח בעבר. הוא הדגיש כי הגולשים איבדו את היכולת להפריד בין דעותיו הפוליטיות של אדם לבין מצבו הבריאותי. שושן פתח את דבריו בקביעה הקשה "איבדנו את זה" והוסיף: "השר דודי אמסלם עבר התקף לב לפני שבועיים. הוא סיפר על זה בראיון לפודקסט שלי וכמות הקללות, איחולים נוראיים ורוע בפיד שלי בכל הסופ״ש היא הקיצונית ביותר שהיו לי עם כל המרואיינים שלי. מעולם לא ראיתי שנאה כזו לאדם."

https://www.ice.co.il/media/news/article/1119533

48 תגובותמיון לפי
  • אבי שושן חי מתחת לסלע? הרלבים שיתפו פעולה עם חמאס נגד בני העם שלהם. מה זה כמה קל...
  • זו השטנה והשנאה של מוחות אבודים , רואים אותם פה ובכלל ברשת . חבורה עלובה , אוויר...
  • דודי אמסלם ניזון והזין שנאה כל חייו בפוליטיקה. על מה המהומה? את העונש שלו בורא ע...
  • מה הקשר בין הרפש שמייצר אמסלם לפוליטיקה? נאחל לו למעריציו בריאות ומודעות עצמית ב...
  • צווחת הקוזאק הנגזל, חיים משיסוי וטינוף ומיללים כשנותנים להם מהמרקחת שלהם 🤮
  • מעניין לראות את תגובותיו של אותו פנליסט על דברי הבלע של אמסלם. אמסלם שאיחל את כל...
  • כשרואים ושומעים את כל הרעל בקרב ציבור עצום בגוש הרל''ב מבינים היטב(!!) מי הצד המ...
  • למה בדיוק זה סקופ חדשותי? מנהלים?
  • פשוט לא להאמין איך השנאה פה מחלחלת בעולם גם בעולם מעולם לא נראתה שנאה כזו נגד עמ...
  • אנשים פח אשפה יש בשני הצדדים ומלא.