רוטר
05.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

טראמפ: ''הופתעתי לראות את האיראנים מתאבלים על חמינאי, הייתי בטוח שכולם שונאים אותו''

7119,091
התראות
https://x.com/i/status/2073482728092090736.twitter
71 תגובותמיון לפי
  • חחח
    די נו זה אמיתי?
    הוא ובנט יכולים להיות חברים
  • אולי זה דמעות של תנין
  • לפעמים הוא משחק אותה מפגר
  • אתה גם בטוח שכולם אוהבים אותך
  • אני רוצה להעמיד שהוא מעמיד פנים של מטומטם, כי זה כבר נהיה סרט מדע בדיוני
  • יוואראדי! איך קונים אותו עם הצגה! פשוט מטורף הניתוק שלו מהמציאות מתאים להצהרות ש...
  • הוא כבר לא מצחיק, איבד את זה כבר לפני זמן רב.
  • מדובר במטומטם. לא יאומן שיש אנשים שקנו את זה בתור איזו ''הצגה של שחמט בתשעה מימד...
  • מאז שחשף את נושא העבמי״ם הכל התהפך , הוא הוחלף
  • כמה אידיוט הוא יכול להיות אני מתחיל להאמין שזהות הנשיא לא חשובה… הם שחקנים ויש א...
  • לא אהיה מופתע אם בסוף הוא יודח מהתפקיד לא בגלל פוליטיקה, אלא בגלל חשש ליציבות הנ...
  • אהבת אבל את מוג'תבא בקרטון?
    איזה חתיך הוא יאאלה
  • תוציא תוציא את הלשון שלך מהתחת של מושתבא
  • Source: Al Jazeera - מריו נאופל הוא פרו טרוריסט ידוע שכדאי לקחת את הידיעות שלו ...
  • יש לטראמפ כשרון מיוחד להמציא כאלו הודעות מטומטמות, בהחלט בחור מוכשר, מקווה שיחזו...
  • הכסף הקטארי והאירני מכריח את טראמפ וטאקר להפוך ללייצנים אדיוטים שימושיים
  • המודיעין האמריקאי בקונספציית השלום...
  • שמישהו יגיד לו ששני מליון מתאבלים ו88 מליון שמחים
  • למה מביאים כל שטות של אקסיוס?
  • ההמונים לא יצאו לרחובות כמו שצפו… פחדו ובצדק. רק עובדה היא שברגע אמת הם לא עשו כ...
  • אני קורא פה את התגובות ואף אחד לא מתייחס לזה שכנראה רוב העם האיראני בעד המשטר. א...
  • זה מסביר הרבה על ההבנה שלך. כל בן אדם מחוץ לישראל שחושב שהוא מבין את האזור יותר ...
  • מי אמר שמנהיג איראן לא לקח חלק בהלוויה ? https://x.com/Gloz111/status/2073478167...
  • זה שצחק על הזמן על ביידן
    מתברר שמוחו מסוייד לא פחות
  • ניכר שהוא מתעמק ממש במודיעין
  • גם אני הופתעתי כשהחרדים מקבלים החלטות על בטחון במדינה שלנו
  • שמים משהו במים של הבית הלבן? מתדרדר לרמת הניתוק של ביידן.
  • טראמפ לא מפסיק להיות טיפש... הוא מגוחך
  • עכשיו אני בטוח שהכל הצגה ומיד אחרי ההלוויה ארה''ב תפציץ את טהראן בהפצצה יפיפיה ה...