רוטר
05.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

דובר ארגון TPUSA של צ’רלי קירק מגיב לטענות של קנדס אוונס, ומכחיש כי נתניהו הציע לצ’רלי קירק מיליוני דולרים, ודורש ממנה להציג ראיות לטענותיה

145,011
התראות
כל מה שנאמר כאן הוא פשוט שטויות.

בואו נתייחס לכל טענה בנפרד.

נתניהו לא הציע ל־TPUSA מיליוני דולרים. זו פשוט שמועה שהופצה באינטרנט וזכתה לפופולריות בעיקר בזכות מקס בלומנטל.

גם אם נתניהו היה מציע כסף, צ’רלי לא היה יכול ולא היה רשאי לקבל אותו, משום ש־TPUSA אינה יכולה לקבל תרומות מממשלות או מגורמים זרים.

וגם אם נתניהו היה מציע כסף, מה שכאמור לא קרה, וגם אם צ’רלי היה יכול לקבל אותו, מה שהוא לא יכול, וגם אם הוא היה מבקש את דעתי, מה שהוא לא עשה, הייתי אומר לו לדחות את ההצעה.

לא הפסדתי “מיליוני דולרים” בגלל שצ’רלי כביכול דחה את הכסף הזה, שמעולם לא הוצע ושבכל מקרה לא היה יכול לקבל. מעבר לכך, אני בכלל לא מרוויח כסף מתרומות. אין לי שום קשר לגיוס כספים. למעשה, זה היה אחד התנאים היחידים שהצבתי לצ’רלי כשהתחלנו לעבוד יחד לפני שנים. אין לי שום דבר נגד גיוס תרומות, זה פשוט לא התחום שלי.

מעולם לא סיפרתי לקנדיס על כל זה, משום שזה פשוט לא קרה.

גם לא סיפרתי על כך לאף אחד מבני המשפחה שלי, כי שוב, זה מעולם לא קרה.

אם ישראל באמת הציעה לנו כסף, תציגו הוכחות. תראו את הראיות. לא תצליחו, כי זו הייתה שקר מההתחלה ועד היום.

https://twitter.com/andrewkolvet/status/2073121351028572312?s=46.twitter

קנדס האנטישמית מקדמת את הנרטיב הזה כבר זמן רב. כבר בדצמבר האחרון 2025 הוא הגיב לטענותיה והכחיש אותן באופן חד משמעי:

מתורגם:

חחח. זה פשוט מגוחך ולא נכון.

מעולם לא היו “כספי ביבי”. לא ישראל ולא נתניהו הציעו דבר, וגם אם היו מציעים, צ’רלי לא היה מקבל את הכסף, משום שלארגון יש כלל של מועצת המנהלים שאוסר לקבל כספים מגורמים זרים.

ובוודאי שאני לא הייתי מרוויח מזה אפילו דולר אחד.
https://twitter.com/andrewkolvet/status/1996229964056670526?s=46.twitter
14 תגובותמיון לפי
  • הגיע הזמן שמחלקה משפטית חזקה תקום במדינת ישראל ותתבע בבית המשפט בארהב את כל הפסי...
  • אצל האנטישמית הזו ביבי הציע מיליוני דולרים לצ'רלי קירק, אצל החלאות מהיועמשיה, הפ...
  • נשמע כמו תמונת ראי לכל התגובות פה שדוחפות סיפורים על 'כסף קטארי' בלי שום הוכחות ...
  • ביבי ושרה לא מציעים שקל מכיסם, אבל אנשיהם ותומכיהם כנראה מממנים שופרות לסוגיהם, ...
  • זה סיפור ישן שהיא מפיצה. כמובן ששום הכחשות לא יעזרו. כל מאמיניה מאמינים כי היא א...
  • קנדס עשוה עבודה טובה בתור ממלאת מקום של גבלס
  • לנתניהו גם לא היה זמן להתיע לקירק כסף. הוא עסוק בלהעביר מאות מיליארדים בכסף וסחו...