רוטר
05.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

עלילה חדשה: ברשת מופצת טענה שישראל צבעה פצצות כך שייראו כמו כדורי כדורגל כדי שילדים בלבנון ירימו אותן.

3511,433
התראות

ערכתי לאחרונה בתאריך 04.07.26 בשעה 18:54 בברכה, פיצה משולשת

הסרטון פורסם בטיקטוק, שם כבר צבר כ־4.5 מיליון צפיות וכ־1.1 מיליון לייקים.

ישראל צבעה פצצות כך שייראו כמו כדורי כדורגל בלבנון, כדי שילדים ירימו אותן.

תנו לזה לחלחל. #ישראל

https://twitter.com/mrsroykeaneo/status/2072953211166613723?s=46.twitter

מבדיקה בחשבון שלה מדובר בפעילה אנטי ישראלית רצינית
35 תגובותמיון לפי
  • בכל יום מעלילים עלילות נגד היהודים עד שהעולם כולו ירצה להשמיד אותנו בני החושך לא...
  • למה הזבל הזה עולה פה?!
    חוץ מלתת לשטויות האלה עוד חשיפה מה זה נותן??
  • 1. היא בחרה במיוחד את צבע החולצה שמזכיר כדור כדורגל אוניברסלי. 2. היא כנראה מושפ...
  • ואפילו לא מנסים לפברק איזו הוכחה. הם יודעים שהמשקיפה של האו''ם תקנה כל מה שיגידו...
  • העלילה רצה כבר כמה שבועות ויש עוד מיליון אחרות אני מדווח כל יום על עשרות פוסטים ...
  • פסח מתקרב, בכל זאת צריכים להכין מצות ממשהו...
  • בחורה בריטית סכיזופרנית אמרה את זה בטיקטוק אז זה בטח נכון. העולם נהיה מפגר מיום ...
  • גם צבענו את הקשת בענן בצבע שקוף שילדים ברחבי העולם לא יהנו ממנה כי מצות אנחנו כב...
  • זו עבודה של מוסד לתפוס את המעליל לצלם אותו מתחנן לחיו ומבקש סליחה הכי חשוב להשפי...
  • ככה זה כשחיילים רוצחים תינוקות כתחביב
  • אין שום אפדרות לתבוע את החייזרית הזאת?
  • אנחנו גם צובעים כדורי רגל בצבעים של פצצה, בכדי שילדים לבנוניים לא ישחקו כדורגל
  • צריך להשיג מימון לגוף שיתחיל לתבוע את המנובלים האלה בחו''ל. הממשלה האימפוטנטית ה...
  • צריך לדווח על הסרטון הזה לטוויטר! ערכתי לאחרונה בתאריך 04.07.26 בשעה 20:00 בברכה...
  • פייק. לישראל אין מושג בכדורגל
  • נחכה למחלקת ההסברה של ממשלת ישראל להגיב המדפסת חזרה לעבוד? בועדת החקירה הממלכתית...
  • חייבים לטפל בכל אחד כזה שמעליל בתביעה כספית שתקבור אותם
  • אני בכלל כבר כמה שבועות מחפש את הילד הנוצרי המושלם למצות לפסח. חושבים בקטן האנטי...
  • לטובת מי שפספסו את ה-FAKE מאמש, בעניין גניבת עצי זית עתיקים מדרום לבנון 🙋🏼‍♂️...
  • עלילות יש, ראיות אין אולי הגיע הזמן שהמוסד יטפל במעלילים מהסוג הזה. הם אויב לא פ...
  • במה הם שונים מה''ציונים''(הערב רב) שבכל יום שישי מפיצים עלילת דם חדשה על היהודים...
  • היא כנראה מאנגליה הכבושה כנראה שמישהו חוגג עליה כבר , החלום שלי זה להוריד סטירה ...
  • הייתי אומר שישראל צריכה לתבוע את טיקטוק
    אבל לצערינו הבג"ץ יפסוק למען טיקטוק