רוטר
06.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

תיעוד: נהג פוגע ברכב של נהג צעיר, יוצא מהרכב ומאיים ותוקף את הנהג שלא אשם בתאונה כלל

5914,553
התראות
https://fb.watch/I76wxqho7W/?.facebook

*הסרטון מכיל קללות ואיומים
59 תגובותמיון לפי
  • בחיים לא אומרים ''אני אשם ''
  • מסכן הנהג הצעיר, ילד מבוהל.
    מזלו שהכל מצולם
  • את העצמות הייתי שובר לו.....
  • לא ברור אם היה אירוע מקדים לפני תחילת הסרטון, אבל אנשים משוגעים. שומעים לגמרי שמ...
  • הנהג הפוגע כנראה צריך לקבל כמה בעיטות עמוק עמוק לתוך הראש, חלאה וטינופת, מת להית...
  • היה מקבל פלפל לפנים ובוכה כמו כלבה חצי שעה בזמן שהילדה שלו מחזיקה לו את היד. חוב...
  • הנהג זיהה שמדובר במישהו מפוחד והרשה לעצמו לעשות את מה שעשה, ספק גדול שהיה עושה א...
  • אנשים נדקרים על שטויות בן של אלף הנהג הפוגע רואה ילד והוא עוד עם אשתו 2 ערסים אר...
  • לפי הסרטון אין ספק מי אשם בתאונה. עכשיו תארו לעצמכם שלשניהם היה נשק, במיוחד לחמו...
  • שאלה, אם לנהג המותקף היה אקדח ברשיון והיה שולף ואולי יורה באויר, זה היה חוקי? הי...
  • ‏בהמה שיש לטפל בה בחומרה ‏גם עבריין מטונף וגם חזיר ‏מחילה מקוראי הפורום על המילי...
  • תראו את אישתו
    כל סיר יש לו את המכסה שלו
  • הצעיר קצת ערס אבל ילד טוב ואת זה השמנמוק ניצל , היה מתנהג ככה אלי הייתי שם לו מב...
  • חתכת בבון מטונף , גם אשם בתאונה וגם יוצא באלימות על ילד מפוחד, אם הוא לא עצור אנ...
  • מעניין למי הוא מצביע בבחירות הקרובות
  • צריך לשבת לפחות שנה
  • הברבריות השתלטה על המדינה
  • לא יודע, אני רואה סיטואציה שבקלות יכולה להתלקח מהצד של הערס הזה. או שאני ננעל ומ...
  • בלי קשר לאשם לא אשם בתאונה ברור שאשם דרך אגב, רואים בבירור שהוא נכנס בו בהשתלבות...
  • וואי וואי חלק מהמגיבים יותר גרועים מהנהג העצבני. 1. כל אחד יכול להגיע לקצה. 2. ה...
  • שיטה ישנה מאוד- כנראה ראה נהג חדש ונכנס בו בכוונה לתקן עוד דברים על חשבון הביטו...
  • יש לשקול להוסיף תפילה לפני היציאה מהבית והצילני נא מיד הערסים הארורים המכלים כל ...
  • 2 קציצות שברחו מאיזה המבורגר יש להם מזל לצערינו שנפלו על מי שנפלו יוצא לי מדיי פ...