רוטר
06.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

צה״ל עושה תרגילים, בהם יהודים מפעילים אלימות ומבצעים פיגועים. המילה ׳מתיישבים׳ מופיעה המון בתרחישים שלילים, כאשר המילה ערבים/מחבלים לא.

304,339
התראות
פרסמנו במהדורה | הקונספציה באיו״ש נמשכת: בחודשים האחרונים בוצעו עשרות תרגילים במרחב על ידי צה״ל, שמדמים תרחישים שונים בהם יהודים מפעילים אלימות ומבצעים פיגועים.
זאת ועוד, המילה ׳מתיישבים׳ מופיעה המון בתרחישים שלילים, כאשר המילה ערבים/מחבלים לא, אלה רק ׳חשודים׳ ו׳חמושים׳.
https://t.me/HallelBittonRosen/11463.Telegram
30 תגובותמיון לפי
  • מפקד יהודה ושומרון לדין! איזה בושה שזה מה שעושים במקום לסכל טרור מחבלים . רשעים ...
  • חשבתי שהצבא קורס
    ואין מספיק חיילים..
    בזה הצבא מתעסק?
  • אולי אני תמים אבל אי אפשר להגיד על ערבים מחבלים כי העולם לא אוהב מצד שני להגיד ע...
  • פיקוד מזעזע
    הפכו את האוהב לאויב‼️👎🏿👎🏿👎🏿
  • ומה לעשות והכל לעניין, כי זאת גם האמת, הכואבת.
  • האחריות כולה, אבל כולה , על השהבט כץ חוסר המשילות של הליכוד הכושל פשוט זועק לשמי...
  • רק מסכנים החיילים שייטבחו בטבח הבא על מזבח שת''פ עם האויב כמו אלו ב7/10.
  • הוכחה שזה נכון ולא עוד דרך להמריץ ולחמם את הבייס הליכודי לקראת הבחירות שיצא להצ...
  • איפה הילדים הטיפשים האלו שמכנים אותי בוט איראני ושהניקה אותי גויה עם איך שאני מד...
  • כמו איזה דמות נלעגת ממשחקי הכס
  • מי זה ''צהל'' ? לטירוף הזה יש שם ,דרגה ומספר אישי. צריך לנקות את הצבא מהזיהום הפ...
  • בושה, שוטפים לחיילים את המוח
    ולא מאפשרים להם להבין מי האויב.
  • מישהו אמר קאפו?
    צבא הגנה לפלסטלינה
  • צבא האויב
    לא פלא שנרדמו בעוטף והלכו אלפי אנשים
  • בצה''ל יש אשכרה מפקדים חולי נפש
  • זאת לא הפעם הראשונה
  • ‏כנראה עדיין לא רוצים לעשות תרגילים על מה שקרה בשמחת תורה מישהו משלם להם לעוד שו...
  • הצבא כפוף לדרג המדיני ועם כזה ראש ממשלה כל זה אינו מפתיע.