רוטר
06.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

שר החוץ הטורקי: האנשים בישראל הפכו לנטל שהאנושות כבר אינה יכולה לשאת

16025,935
התראות
שר החוץ הטורקי, הכאן פידאן בראיון ל CNN טורקים: האנשים בישראל הפכו לנטל שהאנושות כבר אינה יכולה לשאת

כך אמר בראיון:
ישראל אינה רק הבעיה של טורקיה, והיא גם לא עניינו של הנשיא ארדואן בלבד. ההבדל היחיד הוא שהנשיא ארדואן הוא זה שאומר בגלוי שמה שאינו נכון - אינו נכון. זה עניין נפרד, ומשהו שהאנושות עצמה צריכה לחשוב עליו.

אבל כולם יודעים זאת ומרגישים זאת. אנשים לוחשים זאת מאחורי דלתיים סגורות, ומדי פעם גם אומרים זאת בגלוי. זו בעיה של האנושות כולה. כך צריך לקרוא לזה.

האנשים האלה הפכו לנטל שהאנושות כבר אינה יכולה לשאת. עם המדיניות הזאת ועם צורת החשיבה הזאת, האנושות אינה יכולה לשאת את הנטל הזה. המצפון האנושי אינו יכול לשאת זאת. המערכות הפוליטיות אינן יכולות להכיל זאת, וגם המערכות הכלכליות אינן יכולות להכיל זאת. לא משנה באיזו מסגרת בוחנים את הדברים, אין שום פרמטר שלפיו ניתן להמשיך לשאת את האנשים האלה.

לכן אנחנו תמיד אומרים לקהילה הבינלאומית, כשהם שואלים אותי: "למה אתה הופך את זה לעניין שלך?" ייתכן שאני המדינה היחידה שיכולה לומר זאת בקול רם, אבל זו בעיה של כולכם.

אם אתם מצפים ממני לפתור במקומכם את הבעיה שלכם לגמרי לבד, אז כולם חייבים להתייצב, לנקוט עמדה דיפלומטית ולהטיל את הסנקציות הנדרשות על האנשים האלה.

https://t.me/abualiexpress/125858.telegram
160 תגובותמיון לפי
  • נשמע שהוא חותר לפתרון הסופי של שאלת היהודים
  • ''צודק''
    צריך לחסל את כולם.
    היטלר קטן.
  • החבר הטוב של הבוס של ביבי הנוכל.
  • עוד 10 שנים מהיום תהיה את הכותרת הבאה:
    דיווח ראשוני: פיצוצים באיסטנבול
  • הייתי מגיב לדבריו, אילולא הייתי יודע את הסוף הבלתי נמנע שלו. רק עוד מעט סבלנות.
  • איש חכם. דונלד טאקו יגיד שהוא great man ויפנק אותו במיליארדים ושפריץ של בושם טר...
  • איזה גאון, היטלר כבר הגיע למסקנה הזו מזמן, ולפניו גם המן הרשע
  • בן זונאצי, מקווה שימות ביסורים קשים