רוטר
06.07.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

בתגובה להסדרת הנחת התפילין בבתי הספר. הייעוץ המשפטי של משרד החינוך דורש חדר תפילה לאסלאם ולנצרות . השר קיש מתנגד

7618,422
התראות
https://x.com/i/status/2072740709426172314.Twitter
76 תגובותמיון לפי
  • השתגע לגמרי היועמש. זה מדינת היהודים. לא משהו אחר.
  • ברור שלא תהיה אפליה ליהודים
  • בלבול או רשעות אני כבר לא יודע
  • מדינה ברוח מגילת העצמאות אומרים לכם...
    צריך לזמן אותו לשימוע ולפטר.
  • מציע גם להפוך את ימי שישי וראשון לימי מנוחה
    למנוע אפליות
  • מה הבעיה... שהנוצרים והמוסלמים גם יניחו את התפילין שלהם...
  • האמת שהשר הלך קצת קיצוני היה צריך לחוקק שמותר להניח. לחייב מנהל להקצות לזה חדר ז...
  • לגבי האיסלם צריך 2. יש שיעים, ויש סונים. ובכלל מה עם בודיזים ???
  • משוגעים אסור להסכים לזה אנחנו מדינה יהודית תפילה לאסלאם ולנצרות מי שלא טוב לו בי...
  • מתוך מגילת העצמאות של ראש ממשלה חילוני לגמרי דוד בן-גוריון הכריז על הקמת מדינת י...
  • כל הכבוד לייעוץ המשפטי
    שמנסה לעצור את ההזיות האלה
  • ישראל היא מדינה יהודית. כך על כל פנים כתוב במגילת העצמאות חדר תפילה לאסלאם ולנצר...
  • איזה כייף שיש ערבים ונוצרים
  • בבית ספר של מוסלמים שיאפשרו אסלאם, בבית ספר של נוצרים שיאפשרו נצרות, בבית ספר של...
  • טרולים משפטיים
    הייעוץ המשפטי של משרד החינוך דורש חדר
  • יהודים מנסים לעשות מחטף ליהודים במדינת היהודים אלה תמיד אותם אנשים שבאו ממקומות ...
  • בהחלט מוצדק, אנשי העליונות היהודית המשוקצים רוצים טהרת הגזע ליהדות בלבד, אבל מבו...
  • הם מחפשים לרצוח רק בחדר מיוחד?
    ייעוץ המשפטי של משרד החינוך דורש חדר תפילה לאסלאם
  • ככל שמדובר בבית ספר בשכונה יהודית ואין בבית ספר לא תלמידים ולא מורים לא מוסלמים ...
  • רעיון מצוין, להקצות חלל אחד לכל הפעילויות הדתיות.
  • ​ מטורפים!!! אנשי המשפט עקומי השכל ומנותקי יהדות הורסים כל חלקה טובה במדינה. הם ...
  • שיטת השוברים, ובא לציון גואל בתחום החינוך.
  • היועצים המשפטיים מנסים לגנוב את השליטה השמאלנית בכל העולם.
  • לא הבנתי מה יש להסדיר: לענ''ד, כל תלמיד - וגם תלמידה, אם היא מתעקשת - רשאים, כפי...
  • ה''ציונים'' יעדו הכל כדי להילחם ביהודים. מעניין מתי תתעורר מסה קריטית של יהודים ...
  • בבתי ספר ממלכתיים (חילוניים) אין בדרך כלל תפילת בוקר. מי שרוצה להניח תפילין שיני...
  • בושה. מי שרוצה שיניח בביתו אירן זה לא כאן ואחרי הבחירות יעשה כאן סדר עם ההתפרעות...
  • לא תעבור שעה
    ומישהו ישרוף את החדר
  • הייעוץ המשפטי יכול ללכת להתקעווד, פה זאת מדינת היהודים
  • חייבים לכבד את כל הדתות אין נה לעשות זה נקרא שוויון.
  • חוק לזכות השר עם כניסתו לתפקיד לפטר ללא נימוק יועמש ולמנות אחר. וועדה תבחן 5 מוע...
  • אחרי זה הכבשים יצאו לרחוב להגן על מערכת המשפט (לא של ישראל) הזאת
  • אותו יעוץ משפטי שלא מאפשר להוציא להורג מחבלים איסלאמיים, עכשיו דואג לתפילות שלהם...
  • אני לא מאמין שאשכרה היעוץ אמרו זאת
    הזיה
  • אל דואגה... לא יוקם שום חדר תפילה קיש ידוע בקשקושיו שלא קורמים עור וגידים בקרקע ...
  • ראשית היעוץ המשפטי אנטי יהודים.שנית מה עח חדר תפילה ליהודים? ושלישית זה לא עניי ...
  • גועל נפש גועל נפש שבכלל מציעים להניח תפילין בבית ספר, אני שולח את הילדים שלי לבי...