רוטר
19.06.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ראש ממשלת איטליה על טראמפ: המצאות, לא מבינה למה טראמפ מתנהג ככה כלפי בעלי בריתו, חבל שהוא לא מפגין אותה נחישות כלפי אויבי המערב

4316,399
התראות
על רקע האמירה לטראמפ שהיא "התחננה" לתמונה איתו כפי שדווח גם כאן
https://rotter.net/forum/scoops1/953892.shtml

להלן תרגום לדברים המלאים:
"יש דברים שראויים לתגובה מיידית, ההצהרות של דונלד טראמפ הן המצאות מוחלטות. אני מזועזעת ולא מבינה למה נשיא ארה"ב מתנהג ככה כלפי בעלי הברית שלו, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה.

אני מצרה על כך שהוא לא מפגין את אותה הנחישות כלפי אויבי המערב וארה"ב וכלפי מנהיגים אחרים שמשום מה הוא מפגין כלפיהם סובלנות רבה.

הוא צריך לזכור דבר אחד, אני ואיטליה לא מתחננים"
43 תגובותמיון לפי
  • ‏תודה לאל שמישהו מוכן להגיד את זה בקול ‏אבל היא חוצפנית כי הם עשו בעיות עם הבסיס...
  • כמו שכתבתי באשכול המקביל, היא השפילה את טראמפ כשהיה צריך אותה לתקוף באיראן ועכשי...
  • וואלה לפחות מישהו באירופה פותח תפה
    כל היתר מפחדים
    כולל ביבי לצערי
  • מאז הביקור בסין, קרה לו משהו בראש
  • מפגין חולשה מול אויבי המערב? ניסיון עקיצה מוזר.. הרי את לא תמכת כשהוא ביקש ממך ל...
  • עקיצה יפה לגבי היחס שלו לאויבי המערב 👌 אני מצרה על כך שהוא לא מפגין את אותה הנח...
  • לה לפחות יש ביצים
  • הוא מטורף. הוא זקן מטורף
  • בעלי בריתו שברחו מסיוע...
  • זו לא זאת שיוצאת נגד ישראל ורק לאחרונה ביטלה איזה הסכם? דיי בטוח שהיא מתכוונת לר...
  • היא צודקת. 1.6 מ' של אומץ וכבוד עצמי, לעומת שלנו שתלוי כל כולו בטראמפ.
  • לכל המבולבלים: אויבי המערב = רוסיה, סין וכדו'. מנהיגים אחרים = נתניהו היא בזמן ה...
  • גם אנחנו לא מבינים. אבל כבר נמכרנו כצמיתים. גם קיבלנו לא מעט על החשבון , אז מה ע...
  • טראמפ וואנס בגדו במערב.
  • בוחר בה...איזו מפלגה היא...
    זה לא מה שביבי היה אמור להגיד..
  • כשיהיה צריך לעזור הם נעלמו
  • לרגע ניתן היה לחשןב שמדובר בנו... רק כשקוראים בגוף הכתבה מסתבר,שהליצנית האיטלקיה...
  • בגדי המלך החדשים מכירים את הסיפור? ראשת ממשלת איטליה התחילה בקטנה, אני עדיין מחכ...
  • השוחד יעוור עיני חכמים
  • כאשר מלוני מדברת על ''אויבי המערב'' - למי היא מתכוונת בדיוק?
  • אולי תשחדי קצת את החזירון הזה ואז תביני
  • את בגדת בישראל, גם טראמפ עכשיו בוגד בישראל תמשיכו לריב בינכם. תמורת שוחד של כמה ...