רוטר
19.06.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ראש הממשלה: ״בעקבות ההתקפה הנפשעת של חיזבאללה, שהיא הפרה בוטה של הפסקת האש, הנחיתי אמש את צה״ל״ להכות בעוצמה בחיזבאללה.

9413,905
התראות
*ראש הממשלה בנימין נתניהו:*

אני משתתף מעומק הלב בצער משפחותיהם של מפקד גדוד 52 בשריון, סגן-אלוף דור גדליה בן שמחון, ושל שלושה לוחמים גיבורים ששמם טרם פורסם, השם ייקום דמם, ואני מאחל החלמה מלאה לפצועים בחילופי האש אתמול.

בעקבות ההתקפה הנפשעת של חיזבאללה, שהיא הפרה בוטה של הפסקת האש, הנחיתי אמש את צה״ל להכות בעוצמה בחיזבאללה.

צה״ל תקף למעלה מ-80 מטרות טרור וחיסל עשרות מחבלים. בהמשך, צה״ל תקף הבוקר מפקדות של חיזבאללה בבקאע.

הבוקר קיימתי הערכת מצב עם שר הביטחון והרמטכ״ל.

ההנחייה שלי ברורה: ישראל לא תסבול התקפות על חיילינו או על שטחנו, והיא תגבה מחיר כבד מאוד מחיזבאללה על התקפות אלה.

צה״ל יפעל לסכל כל איום על כוחותינו ושטחנו.

*כפי שהבהרתי באופן חד משמעי, כולל אתמול: ישראל תישאר ברצועת הביטחון בדרום לבנון ככל שיידרש כדי להגן על יישובי הצפון*.
94 תגובותמיון לפי
  • אין לוזר כמוך
    אתה וחוסיין טראמפ אסונות
  • הופה הנה ההנחיתי...
  • זה לא מספיק. להתקדם בשטח, לקחת עוד ועוד שטח. בסוף זה מה שהכי כואב לחיזבאללה. אנח...
  • להוריד את כל בירות,לבנון אשמה
  • למה הוא אומר ש״היא הפרה של הפסקת האש״? כלומר אתה חתום על ההסכם?
  • תנחה גם שלא יעצרו לשניה אחת, לתקוף כמו משוגעים בלי התראות והודעות פינוי. רצחו לנ...
  • גביית מחיר כבד זה להרחיב לנבטייה
  • בדאחייה ביירטת שקט מאוד
  • בלה בלה בלה
    עוד שעה טראמפ יתעורר ויתחיל לצייץ ותברח עם הזנב בין הרגליים
  • +++ תמיד אפשר יותר, אבל טוב שהגבנו, טוב שאומר שנשאר ברצועת הביטחון. ישפט רק במעש...