סגן הנשיא ואנס: "האם אני סומך על ישראל? אני לא באמת סומך על אף אחד כשזה נוגע לעניינים בינלאומיים ודיפלומטיה. מעצם הראייה של איך שהנשיא פועל — ישראל היא השותפה הזוטרה. אנחנו השותף הבכיר. אנחנו מעצמת-העל של העולם. ככה זה פשוט עובד." https://x.com/i/status/2067827212796023004.twitter
73 תגובותמיון לפי
איך הייתה הטיסה לשוויץ? ספר לנו חוויות
ממש ואלס עם באשיר אהבל עברו אלפים כמוך
הוא מדבר על נתניהו בפועל (ולא ישראל, מזה בכלל 'ישראל'?). והוא הפיון של טראמפ, הו...
תהיה רגוע זה הדדי. לא סובל אותו. פרצוף של מתנשא כאילו הוא יותר טוב מאיתנו. והוא ...
ואנס אמר שביבי לא מתח ביקורת על העסקה, אולי כי הוא מכיר את הפרטים https://x.com/...
ראינו כמה אתם חלשים צבאית, עדיף שתשתוק
גם אנחנו לא
ישראל עשתה את רוב העבודה באיראן מי שהיה שותף זעיר זה אתם!
הדיבורים שלו מקובלים עליי בפרט לימין, ממה אתם נעלבים? הוא כנראה לא ציוני גדול, א...
מעניין,גם אני לא סומך עליכם
שותפה זוטרה? אתם מעצמה? ואנס לי על תקליט שבור, הקטארים גאים!
אנחנו זוטר אומני הלוט''ר שניהיה פה גם מחר הבנת חמרמר
בדיוק בגלל זה לא סומכים עליך. טמבל.
האמת, אסור לסמוך עליכם לכו תסבירו לאירנים על עזרא ובניו שלא הגיעו לאיראן.
מה ההבדל בין ג'מילה ווונס שהם אותו גוש ח*א ממחנות שונים.
הבדלן הזה הוא חלק מהדרך לאפוקליפסה. תומכי ההסכם שעשה טראמפ ב 1938 בעקבות נאומו ש...
צוציק זחוח חדש בשכונה שחושב שהעולם שייך לו בעוד שנתיים וחצי הוא יהיה לא רלוונטי ...
לפח זבל של ההיסטוריה אתה וכל חבורת הנצלנים המסריחים שלך, ישראל צריכה לעשות מה שי...
האיש מפתח מודעות עצמית של נפתול נכלול בנט אתם מעצמה? אתם סמרטוט העל של העולם. מד...
ימך שמך..סתום את הפה שלך...אנטישמי
מעצמת על של הביצה שלי יא חוצפן עוד מעט תקבלו כולכם את העונש על ההתהפכות שלכם
טאקר קרלסון מדבר מגרונו של ואנס
Yeah, no one trusts you. Dumbass
טרוריסט על מלא אני מקווה שטראמפ יתפכח ויבין שיושב אצלו טרוריסט על מלא במשרד שלוק...
אדוני סגן נשיא ארה''ב - ראשית עליך לחזור וללמוד היסטוריה בכל הקשור לדבריך על הדר...
ישראל נהפכה לאוקראינה מצד האמריקאים ,הזוי
מה אתה אומר? מה עם קטאר? מה עם איחוד האמירויות. חלאת המין האנושי.
ועל איראן שצועקים מוות לאמריקה הוא סומך ?
תשובה מצויינת
בקיצור, אכלנו אותה.
ראינו אתכם בשדה הקרב מטוסים שלכם נופלים כמו לוגו יא אפסים אתם לא מגיעים לקרסוליי...
לא להתרגש. ארה''ב פשוט גילתה שאנחנו בדרך להיות מעצמה אזורית מטורפת ראינו מי עשה ...
בינתיים למדנו שעלינו אפשר לסמוך עליכם פחות קקות
זה בסדר גם אנחנו לא סומכים עליכם שונאי ישראל אויבי ישראל אתם
אהבל
עברו אלפים כמוך
מי שהיה שותף זעיר זה אתם!
לכו תסבירו לאירנים על עזרא ובניו שלא הגיעו לאיראן.
שהם אותו גוש ח*א ממחנות שונים.
יא חוצפן
עוד מעט תקבלו כולכם את העונש על ההתהפכות שלכם
גם אנחנו לא סומכים עליכם
שונאי ישראל אויבי ישראל אתם