רוטר
20.05.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ח''כ ביטן: לא ראוי שרה''מ ינהל את נושא השיריונים דרך התקשורת. אם הוא מבקש 4 שריונים בעשירייה הראשונה זו הבעת אי אמון מצידו בשרים שהוא מינה

344,395
התראות
השריונים בליכוד | יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ דוד ביטן למתי טוכפלד: "רה"מ קרא לנו לשיחה בחמש וחצי, ועדיין לא הציג בפנינו שום דבר. כל השיטה הזאת, שבה הוא לא אומר דבר בקולו והכול מתנהל דרך הודעות ותדרוכים לתקשורת - לא מקובלת עליי. שיבוא, יציג מה הוא רוצה, וננהל דיון. זו לא דרך לנהל איתנו משא ומתן דרך התקשורת. אם רה"מ יבקש ארבעה שריונים בעשירייה הראשונה, המשמעות היא שהוא מטיל ספק בשרים הבכירים שהוא עצמו מינה. אני מציע שכל הדיונים האלה יתנהלו בפורומים פנימיים ולא דרך התקשורת."

גלי ישראל
לריאיון המלא: https://www.gly.co.il/item?id=69509

34 תגובותמיון לפי
  • איך ביתן לא בכלא.?
  • לדעתי דוד ביטן צריך לפרוש מהליכוד וללכת בראש סיעה נפרדת, בעלת אוריינטציה ימנית ז...
  • פעם הליכוד התגאה בהיותו תנועה דמוקרטית. עם הזמן הם עברו למודל חדש: ביביקרטיה. סו...
  • רשימת השרים המושחתים מבריחה מצביעים, אך אם המשוריינים הם שופרות או סתם נאמנים, ז...
  • עלאק ארבעה שריונים, עמית סגל, ברדוגו ועוד שני תוחס ליקר
  • מקווה שיעיפו
    אותו בפריימריז חתיכת נודניק
  • איך זה שיש למישהו אמון בדבר הגוסס?
  • צודק , יש אי אמון בשרים של היום .
  • לא ראוי שאחד כמוך ושכמותך יהיה במפלגת הליכוד, ממליץ לך לחפש שריונים אצל גולן/לפי...
  • אני מקווה מאוד שבפריימריז הבעל"ט, ביטן יפתח את העשיריה השישית. כתם שחור על כל מח...
  • כל הביביסטים כאן שעסוקים בלרדת על ביטן, יכולים גם להתייחס לטענה ההגיונית שאמר? ז...
  • השווי האלקטורלי של ביטן ועסקני הליכוד הוא לכל היותר כמה מאות קולות וזה ביום הכי ...
  • הליכוד מפורק ומה שנשאר ממנו
    הולך להתפרק בבחירות הקרובות.
    תם ונשלם
  • אם תגיעו ל 5 מנדטים תגידו תודה
    מי שמצביע לכם תומך בהחרבת ישראל.
  • זה לא בכלא הדבר הזה?
  • עם חבורת אפסים שיש בליכוד אני במקומו הייתי מבקש 15 שיריונים או שיקים רשימה עצמא...