רוטר
21.05.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

בעקבות התיעוד של עצורי המשט לעזה שפרסם בן גביר, איטליה הודיעה כי היחס הזה אינו מקובל ולכן שגריר ישראל באיטליה זומן לשיחת נזיפה

5910,299
התראות
https://t.me/yakiadam/25304.telegram
59 תגובותמיון לפי
  • אולי עכשיו לא היו משטים ☺️
  • מצויין, שבנגביר יעשה views farming מהמנוולים האלה. מקבלים את היחס שמגיע להם, חבל...
  • יופי אל תבואו שוב
    סוף סוף שידרוג מהלחמניות
  • לפירומן שרק דואג לתעמולה שלו- לא באמת אכפת מהפיגועים ההסברתיים, ולאלוף השוחד לא ...
  • אני רק מקווה שמספר היהודים / ישראלים שישלמו בחייהם או בגופם על הסרטון הזה, יעמוד...
  • ככה זה כשבן גביר שוכח שהוא שר בממשלת ישראל ומתנהג כמו ילד מפגר.
  • פעם רביעית שהאזרחים שלהם מנסים לפרוץ למדינה ללא רשות. זה התוצאה של העבריינים. או...
  • המעשה טוב, הפרסום מיותר. המעשה אולי משרת את האינטרס שלנו וזה מה שמגיע להם בלי קש...
  • ועצורי המשט ישבו כמה ימים בכלא הישראלי, ישתחררו, יקבלו אותם בשדה התעופה כמו מלכי...
  • הנה בדיוק מה שהם חיפשו.. היה חייב לשחק לידיים של האנטישמים האלה הבן גביר הטיפש
  • מי ששונא שונא גם כשאנחנו ''כנועים'' כל שכן כשמרימים ראש עדיף להרים ראש ושיתפגרו ...
  • מה זה חשוב שבן גביר מעולם לא גוייס והוא לא קשור בשום דרך לצבא בכלל ולשייטת בפרט....
  • די!!!! אנטישמיים לא מרוצים מישראל???? אני המום פה
  • ישראל צריכה לנזוף באיטליה שאזרחיה ניסו לפרוץ את המצור ולסייע לטרור
  • וואלה לא מבין כולם פה יורדים עליו שהוא משרת את רצון הבוחרים שלו ולא את רצון ראש ...
  • גם לא מקובל שהאזרחים ממדינה זרה יאתגרו מדינה ריבונית. מעשה כזה צריך לקבל תגובה נ...
  • מצוין. שהשגריר יסביר להם את הבעיה.
  • שיחת נזיפה , אוי אוי אסון אסון האיטלקי כועס זועם משתולל אני בהלם אני בשוק אני המ...
  • למי אכפת מאיטליה
    שילכו לעזה
  • יפה מאוד. זה צריך להיות היחס. ולהכניס אותם לתאים ברמה של כלא בהודו. ואם לאיטליה ...
  • וזה בסדר שאזרחים איטלקים מפרים ריבונות של מדינה אחרת?
    כבר נזפו בשגריר שלהם?
  • רוצים סנדויצים כמו גרטה. צריך לטשטש אותם
  • הכינו לו את הכסא הנמוך ,
  • היחס הולם, התיעוד מחפיר ומביך כמו ילד קטן שרוצה סוכריות. עדיף לעשות דברים בשקט. ...
  • נזק עצום משר הטיקטוק התנהגות של אינפנטיל, אפס ממלכתיות, אפס הבנה, אפס מנהיגות..פ...
  • עוד נייצר מנהיגות שתטביע את מי שייכנס ללא רשות למים הטריטוריאליים שלנו. אבל עד א...
  • לא שיש לי משהו טוב לומר על התנהלות בן-גביר. אבל... מ.החוץ האיטלקי מעדיף שנאמץ את...
  • כל הכבוד. מי שיפר ריבונות צריך לקבל מכות
  • שר הפיתות, הנזק והתעמולה נגדנו.
  • ״אבן שטיפש אחד זורק לבאר גם אלף חכמים לא יצליחו להוציא״
  • כל הכבוד! https://media4.giphy.com/media/v1.Y2lkPTgxNmJkM2Y4ams2NDc1azRlc2Q1ejB4...
  • תומכי טרור רק ככה צריך להתייחס אליהם
  • גם בטבח ה7.10 היה לאנטישמים מה להגיד. לכו לעזאזל
  • שווה נזיפה ואפילו שתיים ... ערכתי לאחרונה בתאריך 20.05.26 בשעה 19:36 בברכה, wate...
  • בן גביר חילק היום ''נשק'' ל-BDS.
  • יא ביבי תראה מה עשית לנו עם האדיוט הזה
  • שילכו לעזעזל כל האירופאים. אבל אני שמח. הסרטן המוסלמי מאכל בהם לאט ובטוח.