רוטר
21.05.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

מה קורה בלוטו-מספרים חוזרים בהגרלות האחרונות-אין זוכה

4424,768
התראות
2 הגרלות אחרונות 4 מ-6 + נוסף חזרו וב-3 הגרלות אחרונות 3+ נוסף חזרו. אין זוכים בפרס הראשון 70 מליון הגרלה הבאה.
https://imagizer.imageshack.com/img923/4503/tKcp2f.jpg
44 תגובותמיון לפי
  • לא קורה כלום, זאת טבעה של סטטיסטיקה
  • שכחו להחליף כדורים זוכים
  • המחשב מחליט מתי יש זוכה הבינו בלוטו שיש יותר הכנסות שהפרס עולה ואז צריך לשכנע פח...
  • סיכוי סטטיסטי נמוך שזה יקרה ברצף ולכן אין אמון בלוטו
  • האוצר רוצה שישראלים ישקיעו עוד ועוד זה קופה קטנה ענקית של האוצר שואב כספי ביטוח ...
  • יאאא אני לא מאמין זכיתי!!!!
  • בגדול זאת הונאת ציבור מהמדרגה הראשונה 1. הדוכנים מפוזרים במקומות של אנשים קשי יו...
  • חיכו שאני אמלא עד עכשיו הייתי עסוק......
  • לא זוכר מתי מילאתי טופס בשנים האחרונות
  • אם זיכרוני אינו מטעה אותי...לפני מספר שנים יצאו מספרים זהים הגרלה לאחר הגרלה... ...
  • מי שנולדו לו 8 בנות והתשיעי בדרך מה הייתם מהמרים שיוולד ?? מבחינה הגיונית עוד בת...
  • 35 מיליון. חתיכת סכום. הלוואי שהיו עושים לוטו שיתופי עם מזל מצטרף לזה
  • בדיוק לפני דקה בדקתי אם זכיתי ונדהמתי לראות את אותם מספרים שוב. וזה עוד לפני שדי...
  • 0 אמון ב 1 לוטו 2 במערכות אכיפת החוק
  • מי מו בכלל שורף כסף על הדברים האלה אנשים הזוים. גם פרסים קטנים וגם סיכוי זכייה ס...
  • אין הונאה יותר גדולה מהדבר הזה ההבדל בין פרס 1 שהוא עשרות מיליונים לפרס שני שהוא...
  • כנראה יש כדורים במשקל קצת שונה
    אמורים להחליף כדורים כל הגרלה. אולי שכחו
  • אני מכיר אישית אנשים שנגמרו מהימורים. הפסידו מאות אלפי שקלים. הכסף הזה מגיע מאנש...
  • כשהפרס מגיע לסכומים גבוהים שליחת הטפסים מכפילה את עצמה אם לא משלשלת והקופות שהם ...
  • כמה השבוע ימלאו את המספרים האלו🤔
  • המוח שלנו פשוט ממש טוב בלמצוא דרמות כשמסתכלים על תוצאה חריגה בלוטו — למשל “4 מספ...