רוטר
06.04.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

''אני אז*** אותך ואשב עליך בית סוהר'': שוטרת תועדה שולפת אקדח במקלט

5421,501
התראות
זמן קצר אחרי ירידה למקלט בפתח תקווה בעקבות שיגור טיל איראני, התפתח עימות בין דייר לשוטרת. בתיעוד מהזירה היא נראית מנופפת באקדחה ומאיימת: "יא בן ז***, אתה תהיה עצור". המשטרה השעתה אותה מפעילות מבצעית: "רואים בחומרה את התנהגותה"

לכתבה המלאה + וידאו:
https://www.ynet.co.il/news/article/sjjrasyhwx#autoplay
54 תגובותמיון לפי
  • חברים.. תירגעו.. דברו חלש.. אתם מבלבלים את הבולבולים.. דבר חלששש
  • טיפשה ומסוכנת. יכל להיגמר רע מאוד לנוכחים ערכתי לאחרונה בתאריך 05.04.26 בשעה 19:...
  • אי אפשר לדעת מה היה שם.. אני סומך על השוטרים והשוטרות שלנו כל עוד לא הוכח אחרת ה...
  • לא מצליח להבין למה השעו אותה, היא מתנהגת כמו השריף בן גביר שרגיל גם הוא לנופף בא...
  • מזל שהיא רוצה רק בית סוהר ולא להיות שהיד ערכתי לאחרונה בתאריך 05.04.26 בשעה 19:0...
  • נשמעת ערסית ממוצעת.' אני אשב עליך ביתצוהר'. שולפת אקדחים. יצא בזול שלא ירתה בו
  • למה זה מפתיע? כי היא לא אמרה את זה ל0מולן בהפגנה? במשטרת בן גביר היא יכולה להיות...
  • ‏שוטר צריך לדעת להיות קר רוח ‏התנהגות שלה לא ‏רק שלא מקובלת אלא לדעתי גם התנהגות...
  • וידאו מזעזע. היא בטח מהמחזורים האחרונים של הגיוס למשטרה, אספו כל זבל אפשרי
  • במובן המילולי או המטאפורי?
  • שוטרת שמשתמשת בכח שלה ככה
    בושה
  • בתור אוהד הפועל, ככה מדברים אלינו השוטרים והמפקדים. זה הסטנדרד היום של שוטרי משט...
  • ולי השוטרים לקחו את הנשק כי רציתי לעשות שאכטה
    עולם הפוך
  • מאמין לגרסה שלה. יש טיפוסים שמבינים
    רק שפה מלוכלכת ודוקרים מכל לבא ליד.

• ‏אתם לא מבינים מה קורה במקלטים ציבוריים ‏יש הרבה פושעים שמתילים את חיתתם על אחרי...
  • מה שטוב זה שהרמה במשטרה עולה ועולה
  • רק לחשוב שלא היה סרטון., הוא היה עצור והיא בבית חוגגת..