רוטר
06.04.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

ציון ברוך: ''אני רק שאלה, אישרו 1000 איש להפגנה נגד המלחמה עם איראן, לאומנים לשמח את העם בהופעה 1000 איש לא אישרו. מה ?''

5916,929
התראות

ננעל בתאריך 05.04.26 בשעה 18:33 על-ידי Xeneize. סיבה: לא סקופ/חדשות

ציון ברוך נגד ההחלטה לאשר הפגנות ולא לאשר הופעות: "אני רק שאלה, אישרו 1000 איש להפגנה נגד המלחמה עם איראן, לאומנים לשמח את העם בהופעה 1000 איש לא אישרו. מה ?"

https://x.com/i/status/2040789959750107490
59 תגובותמיון לפי
  • כי יש כאלה שדואגים לחזק את איראן ובטח לא נראה שביטחון האזרחים חשוב להם.
  • ציון ברוך הולך על חבל דק אם הוא לא יוציא הודעת שטנה מיידית - הוא יוכתר כביביסט מ...
  • חברים, אני חושב שהגיע הזמן שמדינת ישראל תאפשר חזרה לשגרה, בתנאי ויש איך להתמגן. ...
  • זכויות אדם בסיסיות בדמוקרטיה הגיוני שיגברו על הופעה בידורית הגיוני גם לא לאשר את...
  • אתה שחור כמו אייל גולן ובית המשפט לבן
    כל הבית משפט הזה בדיחה על חשבוננו.
  • שכח להוסיף: '' מסביק עם הסנקציות''
  • מה הבעיה?! תרימו מופע נגד הממשלה ויאשרו לכם גם 5000 איש. התוכן הוא הקובע, לא כמו...
  • לזה בגץ ייחלו, מלחמת איש באחיו. בדיוק כמו בקורונה, אנשים רעים ומושחתים.
  • התשובה בגוף השאלה. אתם רוצים לשמח את העם שלא סוגד לאלילים מבית המקדש העליון. לעו...
  • חשבתי שבולדוג הוריד אותו 🤔
  • מה הבעיה? לך להבימה עכשיו לשמח אנשים. יש שם 1,000 איש.
  • בגצ מחרב את המדינה ואזרחיה
    תכף העם יתעורר
  • פתרון פשוט תופיע נגד הממשלה
  • ממתי האומנים משמחים את העם?
    אולי משמחים את הערבים.
  • ציון כנס לממד דחוףףףף.... זה כבר מגיע
  • בג״צ יוצר כאוס בעם במכוון
  • מי מונע ממנו לקיים הופעות במקלטים ציבוריים ובאוויר הפתוח ליד הבימה, כמו שעושים א...
  • יש בתוך ישראל מיעוט שלקח את צעד האוייב מלא על מלא
  • הוא הביע פה דעה פוליטית בלי שהתכוון או שכן.... אחלה ציון שלנו. יתקפו אותו מכל כי...
  • איצק׳ה עמית מה נעשה? , זה גם פיקוח נפש.
  • ציוו כי זו לא הפגנה סתם, זאת הפגנה נגד הממשלה יקראו לה הפגנה נגד המלחמה ופעם הפג...
  • מזל שלא הממשלה החליטה ככה על מקומות כמו בתי כנסת יהודיים אחרת השמאל היה יוצא שמס...
  • ציון שאלת שאלה חשובה תקבל תשובה הגיונית? לא ממש! רובם אני מעריך מאלו המשתתפים בה...
  • כי זו הופעה לשמח, לא לדכדוך נגד המדינה
  • שיגיד שההופעה היא נגד הממשלה והעומד בראשה
    יאשרו לו
  • אומנים? ומה עם תפילה בכותל??
  • כי זכות ההפגנה הוא ערך עליון
    במדינה דמוקרטית.

הוא מבין את זה ?