רוטר
19.02.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

לפיד לנשיא המדינה: נתניהו יוכל לבקש חנינה רק עם הודאה באשמה וחרטה

365,698
התראות
https://t.me/hotnews1/442021.telegram
*ראש האופוזיציה יאיר לפיד בבית הנשיא בתום פגישה עם נשיא המדינה יצחק הרצוג:*

אמרתי לנשיא המדינה -אם נתניהו רוצה שישקלו ברצינות את החנינה שלו *עליו להגיש בקשת חנינה מחודשת כמו שצריך על פי החוק עם הודאה באשמה, עם הבעת חרטה וקלון.* רק אז יהיה אפשר לשקול את זה ברצינות.
36 תגובותמיון לפי
  • זה לא מה שהחוק אומר, ואני יותר מאשמח שביבי יפנה את מקומו
  • חחחח זבל של נשיא . אם נתניהו יודה בחיים הוא לא יקבל את הקול שלי יותר. רק המשך ה...
  • הנשיא לא צריך את חוות הדעת של המשפטן יאיר לפיד . חנינה תהיה ובקרוב זאת הייתה תפי...
  • אחד הטמבלים הגדולים בתולדות המדינה עד שסוף סוף מתחילים להריח סולם לרדת מהעץ ושנת...
  • ומה לגבי היחסים עם ארה''ב שהלפיד הזה נפנף בהם פעם אחר פעם בממשל ביידן? אה?...
  • ואם הוא לא אשם? יש הגיון בדרישה של לפיד? חחחח. הצלחתי לכתוב ״היגיון״ ו״לפיד״ באו...
  • קריסת התיקים תסמן את רגע האמת. האנטי ביבי הכפייתי יתפוצץ בפנים, והשמאל ימצא את ע...
  • ממשיכים עם ההצגות לנתינים. לדעתי הן נתניהו הן לפיד והן הרצוג אלו גלובליסטים בשיר...
  • הגיג של לפיד הוא לא סקופ/חדשות
  • שלפיד יבדוק איך אבא של הנשיא הנוכחי
    חנן בפרשת קו 300
  • ראש ועדת קישוט לא הייתי נותן ללפיד להיות
  • זה ברור מאליו. הנאשם עושה קומבינות כדי לזכות בחנינה, כי הוא כמובן יודע שעדותו וא...
  • אני רוצה שלפיד יחון אותנו מנוכחותו. איך הוא לא מתחבא מאחורי איזה סלע מבושה.
  • אז מה אם אמרת, מי אתה בכלל גם הספר שלי אמר, שנתניהו יוכל לבקש חנינה רק עם הודאה ...
  • מחבל הם משחררים יותר מהר
    מביבי
  • אין על מה להודות ואין על מה להתחרט נתניהו יוכל לבקש חנינה רק עם הודאה באשמה וחרט...
  • לפיד אתה תעלם ממפת הבחירות נתניהו ישים לך אצבע בעין וימשיך להוביל לעוד הרבה שנים...
  • לך כבר דפקט חלול מלא שנאה ורעל עוד מעט בחירות ותעלם לנו מהחיים ביחד עם המפלגה הה...
  • השופט ההגון ונטול האינטרס ''מר חלול'' פתח את פיו......