רוטר
15.02.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

דרעי: אני קורא למפכ״ל המשטרה להוציא צו הרחקה באופן מיידי לנפתלי בנט מרחובות בני ברק

6717,624
התראות
יו״ר ש״ס הרב אריה דרעי:

*אני קורא למפכ״ל המשטרה להוציא צו הרחקה באופן מיידי לנפתלי בנט מרחובות בני ברק.*
המסית והמדיח הזה הגיע לעיר במטרה לשלהב את הרוחות ולנצל את המצב הכאוב כדי לקושש לעצמו קולות. האיש הבזוי הזה, שאינו בוחל בשום דבר – הוא האחרון שצריך להימצא בזירה הזו.

https://imagizer.imageshack.com/img922/6032/njdXnu.jpg
67 תגובותמיון לפי
  • פחחח
  • אני קורא למפכל שיוציא גם לך צו הרחקה מבני ברק ערכתי לאחרונה בתאריך 15.02.26 בשעה...
  • יש אנשים שברגע כזה הם צריכים לשבת בשקט, דרעי ובנט הם 2 מהם
  • אפשר להכין אשכול בנט מרוכז?
    את מי זה מעניין בכלל?
  • הוא צודק שנפתלי רוצה לשסע, ולהגביר פילוג בציבור. אבל זו לא סיבה לצו הרחקה
  • קריאה מסוכנת
  • הלכתי לחתוך בצל
  • שבן גביר הגיע לזירות פיגוע בממשלת השינוי זה בסדר
  • אני קורא להפרדת המדינה למספר מדינות, דרעי מוזמן להיות המושל של בני ברק
  • הוא גם ביקש את זה כשיואב קיש הגיע לרקוד בבני ברק לאחר פיגוע בעיר ?
  • בנט מכניס את הקואליציה לפאניקה. דרעי במיוחד רועד מפחד גם התומכים בפאניקה. פה הבי...
  • מכלוף הזה ממש אהבל
  • דרעי התכוונת לעצמך, דרעי העבריין? האיש הבזוי הזה, מה שתרם בנט, אתה לא מתקרב לקרס...
  • נגמרה תענית הדיבור או שבמחשב מותר לכתוב ?
  • כבוד לבנט שנלחם למען החיילות והחיילים שלנו
  • דרעי תמיד היה דיקטטור
  • הגיע הזמן להוציא לאריה דרעי צו הרחקה קבוע ממדינת ישראל
  • דרעי החצוף. אין לך שום זכות למנוע מאף אחד להגיע לב''ב או 0 שערים
  • למה מי אתה?
  • כמו כל פוליטיקאי. מנצל מצבים
  • הוא לפחות הגיע. מה קרה לבנגביר? בדרך כלל אוהב להגיע לפיגועים בעצמו..
  • אם אתה ושאר הח''כים החרדים היו מגעים כדי לנסות להרגיע אז לא היה צורך שבנט יגיע ע...
  • בנט הפחדן הגיע לרחוב חלוצים, מרחק 2 קילומטר מההפגנות
  • הפושע פתאום מדבר. מי שואל אותך חבורת עלוקות ואוכלי חינם הדבר הכי טוב קרה היום. א...
  • אני קורא למפכל להתחיל להפעיל אש חיה על פורעי החוק הבנדיטים הללו שמסכנים חיי אדם
  • דרעי, אחד העבריינים והאנשים הקטנים ביותר בפוליטיקה הישראלית מעז לדבר! האחריות לכ...
  • אריה סיים את הרמדאן שלו?
  • דרעי יא עבריין מורשע. מי אתה בכלל? אתה עבריין מורשע דרעי. עבריין מורשע זה מה שאת...
  • ח
    כמות המיסים שבנט שילם לתושבי בני ברק היא הזויה.
    חצופים ארורים
  • צודק
    אין לנוכל מה לחפש שם
  • מדהים שהמושחת באזרחי ישראל, האדם שהפך את השחיתות לאומנות והשחית כל משרד שעבר תחת...
  • מעניין לראות לאן זה יתפתח מתחיל להאמין לקפלניסטים לגבי סוף הדמוקרטי וזיהיי התהלי...
  • חרפה שזו התגובה של האסיר לשעבר וסגן אלוף השוחד להתפרעויות הקשות פגיעה בחיילות צה...
  • האייטולה דרעי חושב שהוא חי באירן...
  • אני קורא למפכ״ל לזרוק אותך לכלא יחד עם איזה חתיכת בצל
    חתיכת שחקן עלוב
  • צודק !!! בנט רשע מרושע נוכל ונבל שיסע להתנחלויות איפה שבאמת תקפו חיילים רימוני ה...
  • רשע ששייך למרוקו... אוהב מרוקו, אוהב מלך מרוקו.. מדינת ישראל עצם בגרון עבורו..
  • אם דרעי היה איש ישר הייתי יכול לקבל את זה אבל מדובר בעבריין, שקרן, גנב מורשע, בו...