רוטר
14.02.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

היועמ''שית תגיש את חוות דעתה על חנינת נתניהו בקרוב והיא צפויה לקבוע כי היענות לבקשה אינה חוקית

7310,274
התראות
לאחר מכן המסמך יעבור לפרקליטות שמטפלת בתיק והפרקליטות תעביר את חוות הדעת של היועמ"שית למחלקת החנינות ושם יחליטו אם לפנות גם לפרקליטי נתניהו כדי לבקש מהם חוות דעת משלימה ולאחר מכן חוות הדעת תעבור ליועצת המשפטית של בית הנשיא שם תחליט עם נשיא המדינה יצחק הרצוג אם להיענות לבקשת נתניהו
https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/wh2o6-904971441/?pid=62&refc=902992383
73 תגובותמיון לפי
  • אפשר להגיד פשוט לא רוצה
  • היא גם היועצת של בוזי עכשיו?? שתלך לישון ותפנה את מקומה... זה לא שלה בטאבו
  • בלתי משוחדת. לפי החוק חנינה ניתנת רק לעבריין...מצחיק שאנשי נתניהו מנסים לשכנע שה...
  • אתם ממש בכוח רוצים להוכיח לציבור הרחב עד כמה רפורמה משפטית הכרחית. אני תם קוברים...
  • אני רוצה לראות את מנדלבליט על דוכן העדים…. החנינה תציל אותה אבל היא במלכוד 22, ...
  • להעיף אותה מכל המדרגות כבר
  • החונטה מפרפרת...אלו הם רגעיה האחרונים. אחרי הבחירות בהן אני צופה ניצחון מובהק לי...
  • גם להתחבא מאחורי בגץ אחרי פיטורין זה לא חוקי. כל אחד עושה פה דין לעצמו. רפובליקת...
  • תתקדמו, היא ומערכת המשפט בניגוד עניינים כאן, וכוונתם מטרתם אינה חוקית, ההחלטה על...
  • המלעיזים יגידו מי היא בכלל, ואני יכול להבין אותם כי על דברים משמעותיים פחות הם מ...
  • מעולה כי עמדתה, לפי פסיקת בג"צ, מחייבת את הדביל הרצוג. זה פוטר אותו מהחלטה. כבר ...
  • תענוג לקרוא את תגובות הביביסטים, ששוב, כרגיל, מעידות על בורות תהומית. חנינה נ...
  • אם הגנב המפוטרת נמצאת בניגוד עיניינים ובמניעה משפטית. איציק שפריציק משחק בדלק לי...
  • בסך הכל ״יועצת״ שבעטו לה בראש כבר ממזמן
  • חנינה על מה? חנינה נותנים על אשמה! הרי הנאשם אמר בעצמו, שהוא מחכה ליום המשפט כדי...
  • תודה לאל שיש את המלכה גלי בהרב מיארה ששומרת עלינו מפני החורבניסטים והעומד בראשם
  • בקרוב כמו : הרוגלות או כח 100 ?
  • חוקי וחצי. מי את בכלל? יא מטורללת.
  • למה טראמפ לא מטיל עליה סנקציות כמו שביידן הטיל סנקציות על ישראלים שהתנגדו לו