אפשר להגיד פשוט לא רוצה
היועמ''שית תגיש את חוות דעתה על חנינת נתניהו בקרוב והיא צפויה לקבוע כי היענות לבקשה אינה חוקית
https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/wh2o6-904971441/?pid=62&refc=902992383
- היא גם היועצת של בוזי עכשיו?? שתלך לישון ותפנה את מקומה... זה לא שלה בטאבו
- בלתי משוחדת. לפי החוק חנינה ניתנת רק לעבריין...מצחיק שאנשי נתניהו מנסים לשכנע שה...
- אתם ממש בכוח רוצים להוכיח לציבור הרחב עד כמה רפורמה משפטית הכרחית. אני תם קוברים...
- אני רוצה לראות את מנדלבליט על דוכן העדים…. החנינה תציל אותה אבל היא במלכוד 22, ...
- להעיף אותה מכל המדרגות כבר
- ממש הפתעה
- החונטה מפרפרת...אלו הם רגעיה האחרונים. אחרי הבחירות בהן אני צופה ניצחון מובהק לי...
- די! איזה הפתעה....
- מפתיע חחח
- גם להתחבא מאחורי בגץ אחרי פיטורין זה לא חוקי. כל אחד עושה פה דין לעצמו. רפובליקת...
- תתקדמו, היא ומערכת המשפט בניגוד עניינים כאן, וכוונתם מטרתם אינה חוקית, ההחלטה על...
- המלעיזים יגידו מי היא בכלל, ואני יכול להבין אותם כי על דברים משמעותיים פחות הם מ...
- חח היא ענקית באמת
- מעולה כי עמדתה, לפי פסיקת בג"צ, מחייבת את הדביל הרצוג. זה פוטר אותו מהחלטה. כבר ...
- תענוג לקרוא את תגובות הביביסטים, ששוב, כרגיל, מעידות על בורות תהומית. חנינה נ...
- חחחח... אפסים חסרי חוליות.
- אם הגנב המפוטרת נמצאת בניגוד עיניינים ובמניעה משפטית. איציק שפריציק משחק בדלק לי...
- בסך הכל ״יועצת״ שבעטו לה בראש כבר ממזמן
- חנינה על מה? חנינה נותנים על אשמה! הרי הנאשם אמר בעצמו, שהוא מחכה ליום המשפט כדי...
- תודה לאל שיש את המלכה גלי בהרב מיארה ששומרת עלינו מפני החורבניסטים והעומד בראשם
- בקרוב כמו : הרוגלות או כח 100 ?
- חוקי וחצי. מי את בכלל? יא מטורללת.
- למה טראמפ לא מטיל עליה סנקציות כמו שביידן הטיל סנקציות על ישראלים שהתנגדו לו