רוטר
14.02.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

חוקרים מתריעים שמדינת ישראל יושבת על חבית נפץ חברתית ותקציבי המדינה האחרונים לא נותנים מענה לצרכים החיוניים של האזרחים

9211,167
התראות
לפי מחקר של עמית בן-צור ראש פורום ארלוזורוב מהמכון לקידום כלכלה הוגנת וד"ר רונן מנדלקרן חוקר בכיר בפורום וחבר סגל בית הספר למדעי מדינה באוניברסיטת ת"א העקרונות שלפיהם הוכנו במאה ה-21 תקציבי המדינה מובילים למחסור חמור ברופאים ובמורים כולל תחבורה של עולם שלישי ומערכות רווחה לא מתפקדות עם היעדר הכשרות תעסוקתיות
https://www.ynet.co.il/yedioth/article/yokra14677220
92 תגובותמיון לפי
  • תעירו אותי עוד 20 שנה
  • ברור לכל אחד הרפואה מדרדרת אין תקנים לאוניברסיטאות ולמחקר בתי הספר בירידה רצינית...
  • חוקרים גם זיהו שיש בישראל קבוצות מסויימות,בעלי נטיות התאבדות העיקר שביבי לא יהיה...
  • עוד כתבות מטעם, עוד..כמה שיותר
  • מה עם נכי צה''ל? למה אנחנו צריכים להילחם ואף אחד לא נלחם בשבילנו?
  • תעמולה תלושה מהמציאות חבית הנפץ היא הכסף שמגיע מבחוץ ומפמפם מסרים של פילוג, שנאה...
  • את השרים זה לא ממש מעניין, החבית כבר התנפצה.
  • חחח לא מזכירים שהמכון שמפרסם את ''המחקר'' הוא מכון של ההסתדרות המושחתת ושקבלת ה...
  • המלחמה הזאת עשתה לי רק טוב מבחינה כלכלית. מענקי מילואים מכובדים, הבורסה המקומית ...
  • רק רע כל היום (בראישת שם שם)
  • אנחנו כבר מזמן רפובליקת בננות. בוקר טוב
  • פיהוק. מסכנים הלא שומרי שבת ברוטר לאכול את כל הרפש של מכונת התעמולה הקפלניסית המ...
  • מוזר שלא מדברים על הדיור בעיניי החזירות של הממשלה בתחום זה הגורם שהכי מפרק את הא...
  • חח לפני שנים כבר כתבו את זה וישראל רק עולה ועולה
    חמוצים נמאסתם
  • עתידנו בידי החרדים
    הם יצטרכו להוביל מהפכה של עשיה ותורה או שנרד למטה
    ההחלטה אצלם
  • חבורה של קומוניסטים השתלטו על המדינה בראשית הציונות מאז אנחנו עסוקים בלתקן את הנ...
  • ראיתי בכותרת חוקרים ואני בטוח גם מה היתה דעתם במחאות ב2023 הלוואי החוקרים פה היו...

• מה הקטע של הניק הזה שמפרסם כל הזמן הודעות שליליות ומורידות?
  • חשבתי שכשכתבו חבית נפץ ידברו על האוכלוסייה הערבית..
  • בסדר. ידיעות כאלה לעולם לא יופיעו כאשר יש שמאל בשלטון ידיעות אחרונות זבל. זבל זב...
  • חוקרים מאונ' ת''א או קפלן?
  • אם אתה כותב מחקר כל פעם על עוד 20 שנה וכל שנה מדלג אותו שנה קדימה, אף פעם לא ייצ...
  • ⚠️ אזהרת ליינט
    ישר מהכותרת הבנתי שזה מערוצי האופוזיציה הישראלית הלוזרית.
  • בטח לא נעים לווינט לצאת שוב עם מאה הקלקלנים אחרי שהתברר שוב ושוב שהם טעו
  • כותרת שמסריחה פוליטיקה
  • שלא נדבר על מהפכת הAI שהולכת לשנות את כל מה שהכרנו עד כה בשוק התעסוקה יהיו המון ...
  • הפתעה עוד שיט מynet. מדהים כמה זבל יש להם ויש עוד מטומטמים שקונים את זה. יונגר, ...
  • ללא קשר לימין או שמאל, ובין אם הם מוטי תוצאה או לא - המאמר צודק. מדיניות ה״רווחה...
  • לחסום את יוניגר - סוכן כאוס
  • זה הכל מבחירה, כמו שהורדת היילודה במערב זה מבחירה
  • ממש אכפת לביבי. העיקר להתחמק מועדת חקירה כל הכסף הולך למגזרים לא יצרניים שגדלים ...
  • זה '' יוזר...'' של רוטר, כך אני נוטה להאמין. כל מרמורי המדינה עוברים דרכו... וכ...
  • קישטה לברלין. יותר טוב שם
  • רואים שאף אחד כאן לא קרא בכלל את הטור שיוצא נגד התפיסה של שומרי הסף שורש הבעיה, ...
  • א. לא צריך מחקר לזה... ב. אם נעיף את המוסלמים יישאר המון כסף למענים חברתיים.
  • חבר שואל אם אלו אותם חוקרים שטענו שהכלכלה תיפגע כתוצאה מהרפורמה? מסרב להתרגש מתח...
  • כמה עלה המחקר הזה לתקציב המדינה?
  • מדובר בשמאלנים פרוגרסיבים לא להתייחס. בן-צור יוביל את 'פורום ארלוזרוב' במקביל לת...
  • הסכום שהולך לנושאי דת זניח לעומת הכספים שהולכים לתרבות וכמו שאנשי התרבות לא מייצ...
  • מטרת החירטוט של חוקרי הדשא העלומים הללו היא העשרה וחיזוק ה''חברה האזרחית'' על חש...
  • ''חוקרים'' חח. מכון של ההסתדרות, הגוף הכי מושחת והכי מסוכן לכלכלה הישראלית ''מתר...
  • תתעוררו כיוון שאנחנו בנפילה חופשית . עולם שלישי על מלא [המחקר של פורום ארלוזורוב...
  • זה נכון מאד וזה חמןר יותר מהשביעי לאוקטובר אני רציני לגמריי אתם ישנים
  • עוד קשקוש של מהנדסי תודעה. סה''כ פרומיל של הפרומיל משני צידי הדרך שרבים בינם לבי...
  • המדינה זזה ימינה. פורום ארלוזורוב צריך לעשות 'שינוי השם' אם הוא רוצה לעבור למאה ...
  • בבקשה תחסכו לנו ותרשמו בכותרת שזה ynet