רוטר
04.02.2026
רוטר
בחזרה לסקופים

לפיד: אי אפשר לחגוג את החזרת החטופים בלי לזכור באיזה נסיבות נחטפו

578,236
התראות
*ראש האופוזיציה יאיר לפיד:*

*אי אפשר לחגוג את החזרת החטופים בלי לזכור באיזה נסיבות נחטפו. מי שרוצה לקבל קרדיט על החטופים שחזרו, צריך לקחת אחריות על הנספים*
—-
החזרת גופתו של החטוף האחרון הוא רגע של הקלה עבור המדינה כולה, אבל גם רגע עצוב וקשה של חשבון נפש והתייחדות עם זכר הנרצחים והנופלים.

אי אפשר לומר "החזרנו את כל החטופים" אחרי ש-46 חטופים שנלקחו בחיים נרצחו בשבי החמאס בעודם מחכים לשווא לשחרורם.

אי אפשר לחגוג את החזרת החטופים בלי לזכור באיזה נסיבות נחטפו.

מי שרוצה לקבל קרדיט על החטופים שחזרו, צריך לקחת אחריות על הנספים, הנרצחים, והאסון הגדול ביותר שקרה לעם היהודי מאז השואה.
57 תגובותמיון לפי
  • היה מדבר על וועדת חקירה, היה יותר אמין. אבל ליצן ישאר ליצן. לא מפספס הזדמנות לפס...
  • בטח מה זה כייף איתו במסיבות , קרחנה
    כל הזמן רע רע רע רע
  • שמישהו יספר ללפיד, שאולי יש בביבי כמה בעיות אבל העם לא מטומטם מספיק כדי לבחור מי...
  • יאלה יאלה, שחרר אותנו ימנדט וחצי
  • אי אפשר גם להקשיב לך בלי לזכור שאתה מפסיד פעם אחר פעם אחר פעם
  • הם נחטפו בנסיבות 15 מליון דולר במזוודות שהעברת לחמאס ורמטכל שאישרת במחטף לאחר שה...
  • לך לחגוג עם הנכדה. שחרר אותנו
  • נסיבות הסרבנות וההפגנות להחלשת ישראל
  • גם אי אפשר ''לחגוג'' על חטיפתם ולהתעלם מכך שהן הוחזרו בניגוד לכל התחזיות וזה עוד...
  • אני - אי אפשר להיות מחולל ססמאות בלי להיות חלול ...
  • נסיבות הקמת ממשלה עם הזרועה של החמאס שמנעה בגלוי כל פעולה נגד סיונוואר והחמאס לי...
  • חלולוביץ.
    זה טמבל החלול הזה אלוהים ישמור.
  • האופוזיציה באבל ביום החזרת החטוף האחרון. ככה זה כשאנטי נתניהו הדבר היחיד שחשוב
  • לא צריך להיות קביל בפורום הזה
  • למה כל הזמן הוא מדבר פוליטיקה? איפה השכל הישר?
  • כי בדרך כלל אנשים נוהגים להחטף בסבבה ובג'נטלמניות, ואז לבלות שנה שנתיים בוולדורף...
  • אף פעם אני לא מבין מה הטמבל רוצה.
  • לעולם לא נשכח את הממשלה שהכינה התשתית לחמאס לבצע!
  • כבר לא מדברים על אלה שנטבחו ולא מדברים על החיילים שנפלו למען הסכם הכניעה המביש ה...
  • מסכן המפיץ שנאה חסר המעש שמעולם לא הוכיח שום עשייה בשום תחום חוץ מלייצר שנאה ועמ...
  • לפידיוט לך לישון
    אתה טרחן מעייף שאין לעם ישראל סבלנות לשמוע אותך
  • רק לחשוב אם הוא היה זה שינהל את המדינה במלחמה. צמרמורת. מעולם לא הבנתי איך הוא מ...
  • ברור, לא נשכח את האחראים לחיזוק החמאס והזנחת הביטחון
  • להזכיר רק שהיתה כאן מערכת ביטחון שכשלה בעבודתה
    לא רק הממשלה אשמה
  • נראה שהיועץ האסטרטגי שלו
    שתול של הימין
    אין הסבר אחר לשטויות שלו
  • לך לעזאזל... תרגע ליום יומיים ..
  • זוכר גם זוכר, הבערת איילון וסירוס הצבא בעזרת כל מיני פיוני כאוס ופוליטיקאים קטני...
  • צודק, לבל נשכח את מחרחרי הריב והמדון, הסרבנים העלובים אשר המיתו עלינו אסון ולבל ...
  • רובם נחטפו שעות אחרי המתקפה, לא היה צבא, לא חיל אוויר ולא מודיעין…...
  • הבנאדם משטרת המחשבות אם אי אפשר אז איך אני עושה את זה? הפוליטיקאי הכי דפוק שהיה ...
  • ספר לנו : אתה בעד שלום ? מדינה פלסטינית ?שיקום עזה ?ספר ספר .....?
  • נראה אותו מפרט את כל הנסיבות לחטיפות ול 7 לאוקטובר בכלל, ואז נוכל להתייחס. דמגו...
  • כבר התחיל עם הסרטוני AI? רק הפעלתי את השכל הישר...
  • חלול.. לא נשכח את השמאל הפשיסטי שגרם לאסון בחידלון שלו
  • שיתן את הדין על הסכמי אוסלו אולי נתחיל לקחת אותו ברצינות, מסתבר שבמדינת ישראל רצ...