רוטר
31.12.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

אבו עלי אקספרס: מצרים חתמה עם לבנון על מזכר הבנות למכירת גז ממצרים ללבנון ''לכשזה יהיה זמין'' (כולל פרשנות של בן כספית למהלך)

5910,418
התראות

בן כספית (השמטתי מלל מיותר מהידיעה המקורית, אבל המקור מצורף):

"כעת מפרסם אבו עלי אקספרס, כי מצרים חתמה על הסכם למכירת גז ללבנון "לכשזה יהיה זמין".

במילים אחרות: בין השורות ניתן להבין שהסכם הגז הטבעי שישראל התחייבה למכור למצרים בו התגאה רק בשבוע שעבר נתניהו, יהפוך להסכם למכירת גז ישירות ללבנון, מדינה איתה כזכור אין לישראל יחסים רשמיים.

כמו בכל נושא אחר שאופיזיציית נתניהו תקפה בו את ממשלת לפיד והחלישה את המדינה, הם עושים בדיוק אותו דבר כפליים."

https://x.com/i/status/2006061727373578723.twitter

מקור, פרסום אבו עלי אקספרס ופרשנות בן כספית:

https://x.com/i/status/2006061727373578723
59 תגובותמיון לפי
  • לא הבנתי. יש הבדל בין לתת לבין למכור.
  • אזהרת טימטום של ''ה''כתב ''🤡 אין הגבלה לאחר מכירת הגז, למה יעשו עם זה המצרים, א...
  • תקשיב אתה הזוי ואיתך כל השמאל הסהרורי. כמו בכל נושא אחר שאופיזיציית נתניהו תקפה ...
  • כלומר אנחנו מוכרים למצרים כדי שהם ימכרו ללבנונים :-))))
  • איזו השוואה מטומטמת. בתור מי שמסכים כי ביבי ארכי-נוכל, אני לא מבין את הרל''בים ה...
  • הוא באמת משווה מכירת גז למסירת שטח ללא תמורה?
    בטוח שכולנו אהבלים רלבים
  • ישראל מכרה גז למצרים, וקיבעה תלות מצרית לא מבוטלת בנו, במחיר שגבוה פי שניים לערך...
  • איזה הסכם מכירת גז מוצלח חתם החלול?
  • מסכן, הרלבת אכלה לו את המוח. הוא כבר לא מבין מה ההבדל בין להיכנע ולתת לבין למכור...
  • איך אני מסביר לבן כספית שיש הבדל בין למכור גז ולהרויח כסף לבין לתת למחבל נסראללה...
  • תשנה את השם של הניק שלך לרל''ב ליברלי נראה לי יותר מתאים...
  • עסקה סיבובית ישראל מוכר גז ומממנת טרור שיפגע ויהרוג ישראליים - הזיה!
  • אז בואו נספר לבן-כזבית ו''ימין ליברלי'' שהמצרים הלבנונים נותנים לנו כסף לקנות פצ...
  • בונה . לא האמנתי שהן כספית הזה כל כך מטומטם
    מה הקשר ומה ההשוואה
  • כשזה יתאפשר במזרח התיכון זה לעולם לא
    הלבנבן החיוור הזה לא מבין את שפת האיזור
  • איזה קטע שהאויב משלם לנו כסף והאויב הקפלנסטי משתגע מזה
  • הפרשנות של בן כספית מנותקת מהמציאות למצרים עצמה יש גז. גם אם מדובר בגז ישראלי. י...
  • אחרי השקר ''נבטל את הסכם הגז עם חזבללה''- נתניהו מאפשר בחשאי למצרים למכור ללבנון...
  • הקנאה של כספית באבו עלי אקספרס קצת פתטית. שירד מזה. יכול לדבר על הדיווח מבלי להז...
  • בין השורות אפשר להפנים שבן כספית טיפש.