רוטר
31.12.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

חשד לריגול: תושב ראשון לציון נעצר לאחר שצילם סמוך לביתו של נפתלי בנט בשליחות גורמים איראניים

539,557
התראות
הודעה משותפת לדוברות המשטרה ודוברות שב"כ:

*יאחב"ל להב 433 ושב"כ עצרו תושב ראשון לציון שביצע משימות צילום בסמוך לביתו של ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט*

במסגרת פעילות משותפת של יאחב״ל להב 433 ושב"כ, נעצר במהלך חודש דצמבר 2025, ודים קופריאנוב, אזרח ישראלי, כבן 40, תושב ראשון לציון, בחשד לביצוע עבירות ביטחוניות בהכוונה של גורמי מודיעין איראנים.

קופריאנוב נעצר לאחר שזוהה כמי שצילם בסמוך לביתו של ראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט, במסגרת קשריו עם גורמים איראניים, התבקש לרכוש מצלמת רכב לצורך ביצוע המשימה.

חקירתו ביאחב"ל ובשב"כ העלתה כי, במהלך החודשיים האחרונים, התבקש קופריאנוב לבצע מגוון משימות ביטחוניות, בתוך כך, העביר לבקשת מפעיליו צילומים שונים שביצע בעיר מגוריו ובערים נוספות, בתמורה לסכומי כסף שונים.

היום (ה׳), בתום חקירתו, יוגש כנגד קופריאנוב, כתב אישום לבית המשפט המחוזי בלוד על ידי פרקליטות מחוז מרכז.

משטרת ישראל ושירות הביטחון הכללי שבים ומזהירים את אזרחי ותושבי מדינת ישראל מעצם קיום קשר עם גורמים זרים ממדינות אויב, לא כל שכן, ביצוע משימות עבורם.

גופי הביטחון ימשיכו לפעול לאיתור וסיכול פעילות טרור וריגול בישראל, ויפעלו למצות את הדין בחומרה עם כל המעורבים בפעילות זו.
53 תגובותמיון לפי
  • האיראנים והקטארים מעסיקים כאן חצי מהמדינה
  • לא אתפלא אם הנוכל שולח אנשים לצלם את עצמו
  • באירן תולים את המרגלים לטובת ישראל. הגיע הזמן לתלות גם פה מזיקים לבטחטן המדינה ל...
  • איראנים או קטארים?
  • אני היחיד במדינה שלא מרגל? לא מבין, כולם חוגגים והכסף זורם ורק אני בחוץ? למה אלי...
  • רצו ללמוד איך הוא השקיע 50 מיליון שקל בביתו
  • יש כאן אירנים באשכול? אם בא לכם אני מוכן לרגל בשמחה, רק תפנו בפרטי. גנץ ביבי בנט...
  • מעניין שעד עכשיו הם ''שורפים'' מרגלים על משימות מפגרות ואז הם נתפסים כל הכבוד לש...
  • כשזה ערבים או עולים לא יהודים שעלו מסיבות אופורטוניסטיות אני לא מתפלא. אבל יהודי...
  • זה לא צחוק. איום על רהמ לשעבר חייב להביא לתגובה על אדמת איראן.
  • עד שלא
    יתחילו לקבל כאן מאסרי עולם על ריגול בשעת מלחמה זה לא ייפסק
  • האירנים לא יכלו לחפש מישהו יותר רציני מבנט?
  • הביביסטים תומכים במרגלים קטארים כי הם בלשכת רה״מ ובמרגלים איראנים כי הם נגד בנט ...
  • מזעזע רק לחשוב שהרבה לא נתפסים
    מאסר עולם ללא חנינה
  • תשומת לב. אחד התרגילעם העלובים של נוכל למשוך תשומות תלב, רק הוא לא מבין שזה כבר ...
  • שאלהים ישמור על האיש היקר הזה מגורמים עוינים למיניהם

• תהיו בטוחים שאם זה היה קורה בקסריה ליד ביתם של משפחת נתניהו, לא הייתם רואים ידיע...
  • לא הבנתי מה הבעיה עם מה שעשה... מישהו יכול להסביר לי? זה עיסוק פרטי של הבן אדם, ...
  • נפתול לא מפסיק לפמפם את עצמו לתודעה
  • העונשים שמקבלים פשוט בדיחה
    לכן לצערי זה הולך להמשך
    ההכשר של בתי המשפח