רוטר
31.12.2025
רוטר
בחזרה לסקופים

סמוטריץ' נשאל בראיון רדיו האם הוא מרוצה בראש מהכיוון שאליו הולכת התגובה לאיראן והשיב: כן

סמוטריץ' נשאל בראיון רדיו האם הוא מרוצה בראש מהכיוון שאליו הולכת התגובה לאיראן והשיב: כןבטחוןקרדיט: FLASH90
8623,814
התראות
[updated:עבר עריכה לאחרונה בתאריך 14.10.24 בשעה 13:25 על-ידי מייקל דה סנטה (גלובל)]https://x.com/IsraelGaley/status/1845755838037729411?t=rb9vi6nAEu7JL51v30D3ZA&s=19.twitter
86 תגובותמיון לפי
  • לבער להם את שדות הנפט,חובה,למוטט אותם כלכלית
  • סמוטריץ' מרוצה מתוכניות המתקפה...
    צפו לעליית מדד הלחץ באיראן
  • אם סמוטריץ מרוצה זה לא יהיה דרדלה. אבל למה מחכים בדיוק?
  • אני לא גאון אסטרטגי ולא גנרל אבל למה לא לבצע ולהוכיח במקום לדבר ולהעלות את רף הצ...
  • תתכוננו לשובו של הדרדלה
    דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
  • תתקפו כבר מספיק לקשקש כמו מטומטמים על סמים
  • כמה התרברבות לא לומדים לשתוק הרי אם זה לא יצליח חס וחלילה ישלפו את כל האמירות הא...
  • אם סמוטריץ מרוצה זה סימן טוב. עכשיו תשאלו את בן גביר
    אם גם הוא מרוצה אפשר להתחיל
  • אחלה תגובה! אם יש מישהו שמלחיץ אותם זה בצלאל
  • אולי תסתמו כבר!
    הפכנו להיות ערבים
  • מקסימום שם קלף טאקי משנה כיוון
  • אם סמוטריץ' מרוצה אני כבר מתחיל לחשוש
  • כן? ״בלי בג״צ ובלי בצלם״, כמו שגירש את משפחות המחבלים והרס את ביתם כבר באותו ליל...
  • ישראל לא יכולה לתקוף כרגע. איראן מודעת לכך. יש צורך לסיים את העבודה בעזה ובלבנון...
  • אני לא מרוצה ממצב הכלכלה והתקציב במדינה....
  • ישששש אם סמוטריץ׳ מרוצה אני מרוצה
  • זה התחלה טובה, אבל עדיין לא אומר כלום ואסביר - נניח שתגובה טובה מבחינת סמוטריץ' ...
  • זה אומר שכל תגובה שתהיה סמוטריץ יגיד שהייתה טובה אחרת זה מראה עליו שהוא לא היה מ...
  • כל אשכול כזה מוציא למשטר האיטולות עוד 300 גרם עשן מתח מאחורה...
  • מחכים לאחרי סוכות בסוכות כפי הידוע רבים ממדינת ישראל יושבים בסוכה וקשה עד בלתי א...
  • סמוטריץ מצטייר כתאב שלטון הדבוק לכיסאו בחוזקה ביודעו שאת הכנסת הבאה יראה מהבית
  • נראה לי שאני בעד להכות את איראן עוד הרבה יותר מסמוטריץ' ועדיין יהיה לי סיפוק קטן...
  • מה לא עושים כדי להופיע במדיה. והפיתרון המומלץ לעסוק בנושאים, שבהם כולם מתעניינים...
  • אולי עדיף ששכל אחד ישמור על פיו בתקופה הזו
    ושיעסוק בתפקידו, הלא הוא שר האוצר.
  • הוא דוגמא? הוא הצביע נגד חיסול נסראללה
  • מעולה. בגמר השיחה יישלח אליך לינק שביעות רצון ונשמח לדירוג.
  • אם הוא מרוצה זה בטח בגלל שהתגובה קטנה, לא תעלה הרבה ואולי
    יחסוך בקבוק ויסקי
  • מטרתו היא מלחמת גוג ומגוג שתזרז את ביאת המשיח
  • סמוטריץ עושה לפעמים אבל הוא תחת שליטה ( של נתניהו)
  • אבל לא קורה כלום,אפילו בדאחיה,הכול נדחה
  • ממשלה שרק דוחה דברים ולא עושה כלום
  • קחו פרשנות בשנקל שלי: הלחימה בלבנון כרוכה בד בבד עם התגובה באיראן שקשורה למערכת ...