הסיבה מדוע נתניהו צריך ללכת הביתה
גם היום יש בו יתרונות גדולים כמו הנסיון העצום שהוא צבר והקשרים האישיים עם מנהיגי העולם שהם חשובים ביותר,
אבל יש דבר אחד שאיני יכול להתעלם ממנו, והדבר הזה הוא הסיבה, היחידה, מבחינתי, מדוע נתניהו צריך ללכת הביתה - השביעי לאוקטובר
אני מצטער, מי שבמשמרת שלו קרה המחדל הגדול בתולדות מדינת ישראל לא יכול להמשיך להיות ראש ממשלה קדנציה נוספת,
ולא משנה התירוצים - כן הודיעו לו, לא הודיעו לו, גם אם יתברר שראש השבכ יחד עם ראש אמן יחד עם הרמטכל בגדו במדינה - זה לא משנה. הוא ראש הממשלה הוא מינה אותם הוא אחראי לכל מה שקורה במשמרת שלו,
זה גם לא משנה אם לאחר השביעי באוקטובר הוא התנהל בצורה מעוררת השתאות (גם על זה אפשר להתווכח)
ובואו, השביעי לאוקטובר לא קרה בחלל ריק, כולנו יודעים שזו היתה תוצאה של חולשה שאויבינו הריחו כתוצאה מהמהפכה המשפטית שקרעה את העם. כאילו לא היה דבר חשוב יותר למדינה עם הבחר הממשלה החדשה מלהנחיל מהפיכה משפטית.
אתה לא כופה על עם שלם מהפכה חוקתית, כשיש לך את הממשלה הכי לא מאוזנת בתולדות המדינה (ממשלת ימין על מלא). אתה צריך לדעת שזה הולך לפלג את העם, וכשאתה רואה שהפילוג הזה כבר קורה עד כדי קריאות מהדהדות לסרבנות בצבא - אתה צריך פשוט לחדול מזה ולא לתת לשר המשפטים ההזוי שלך להמשיך בשלו, יחד עם חבורת הפרזיטים שהסתפחה לממשלה בשביל להנציח את ההשתמטות שלהם,
גולדה מאיר התפטרה אחרי מחדל הרבה פחות חמור, עצם העובדה שנתניהו לא רק שלא התפטר אלא רץ שוב לקדנציה נוספת - הדבר הזה כשלעצמו הוא תעודת עניות לרמה המוסרית שהאדם נמצא בה,
אני אישית מרגיש שזו חובתי כלפי כל אותם קורבנות של השביעי באוקטובר, וכלפי המשפחות האומללות שלהם. לא אכפת לי שזה יהיה כל אחד אחר, מימן, או משמאל. אבל לבחור שוב באדם שזה קרה במשמרת שלו - זו תהיה מבחינתי בגידה בזכרון הקורבנות
לדעתי, העלת המון נקודות נכונות.