22) אדון ''חוק'', לא הבנתי מכל מה שכתבת ב-21 מה בעצם נתניהו צריך לעשות, אחרי שפי...
דיון עם היוזר ''חוק'' - איך מתמודדים מול המרד של השמאל - אקטואלי אתה פטור מהשתתפות
פרקים קודמים בדיון:
1) "חוק" (LAW) כתב:
"כאשר נהיה חפצי חיים, מציאותיים וריאליים נייצר מנהיגות שבין היתר תדאג שאויב כמותו יחפש את עתידו מחוץ לארצנו המובטחת.

2) עניתי שלחשוב כך זה בעצם מסר של האויב שאנחנו שומעים בד"כ מפרצוף מקומי (אנשי שמאל). "יהודים, לגרש את האויב זה לא ריאלי. הם פה להישאר. פיתחו את השערים. לא יקרה לכם כלום. יהיה שלום."

3) "חוק" ענה לי שהבעיה היא לא השמאל, אלא שהציבור האמוני והלאומי לא משכיל לייצר מנהיגות שחפצה לגרש את האויב.

4) ניסיתי להסביר לו שזה כבר קורה, רק שהוא לא מבין זאת, כי אף מנהיגות לא יכולה לדבר על הגירוש במפורש, בגלל שהשמאל חוקק חוקים לסתימת פיות.
חוקים שזורקים לכלא מי שמעז לומר את האמת: שלארצנו פלש אויב, ושזו זכותנו המלאה לגרשו.
אבל יש מנהיגים שהסתגלו לחוקים הפאשיסטיים והבוגדניים של השמאל, והם יביאו לגירוש האויב. ולמנהיגים האלו אפשר וצריך להצביע.
ולגבי מנהיגים שלא הסתגלו, הוגש נגדם כתב אישום, והם עכשיו עומדים למשפט.

5) "חוק" ענה לי:
מתישהו תצטרך להפסיק למצמץ, לקחת אחריות, להתייצב מול המהפכנים על באמת, לטהר את המערכת מהם ובכלל מכל ערכי הפרוגרס ששולטים בכל מוקדי הכח.
הם לא כאלה גיבורים כמו שנדמה לך, הם חכמים מאוד ומנצלים לחלוטין את הבנתם שאתה והימין הישראלי תמיד ימצמץ ראשון.
להתייצב להצגה הזאת שאתה מכנה ״משפט״ כשפת המהפכנים, זה פשע, עוול וכניעה בפני עצמם להבנתי.
אתה לא מציל את עם ישראל בדרך הזאת, אתה מוביל את מדינת ישראל לתוהו.

6) אז ניסיתי להבין מה כוונתו:
כלומר לקחת נשק לידיים ולהתחיל להרוג בהם. הבנתי נכון את מה שאתה מציע?

7) "חוק" הכחיש תמיכה באלימות, וטען:
אני טוען בין היתר שברגע שהמנהיג הנבחר של הציבור, ראש הממשלה, מתייצב למשפט אצל המהפכנים עצמם שכולנו מבינים שאין בו דבר וחצי דבר עם משפט, צדק או אמת, אז ראש הממשלה מדרדר את המדינה לתוהו, ההיפך ממציל את עם ישראל, האשמה שלו היא בין היתר בעצם זה שהוא משחק במשחק שלהם.

8) עניתי שאני לא יודע איך הגענו לביבי, כי אני התכוונתי למיכאל בן-ארי.
אבל בשני המקרים, אני לא הצלחתי להבין את ההיגיון של "חוק".
אם מיכאל / ביבי לא היו מתייצבים למשפט, הם היו מואשמים בביזיון בית המשפט או התחמקות מהליכים, והיו נעצרים ונלקחים באזיקים לבית המשפט.
מה הם היו צריכים לעשות אז? לירות בשוטר שבא לעצור אותם?

9) "חוק" ענה:
אני דיברתי אך ורק על המנהיג הנבחר, על ראש הממשלה, הרי דיברת על למי להצביע.
מיכאל בן ארי חייב להתייצב למשפט, הגדולה שלו היא שהוא מייצג את עצמו, לא לקח עורכי דין, לא משחק בהצגה שלהם, והרשעים הללו עדיין לא מבינים שבמשפט שלו הוא המאשים ולא הנאשם, המשפט הזה להבנתי חשוב הרבה יותר מההצגה שמכונה ״משפט״ נתניהו.
משה פייגלין בעבר נשפט על המרדה, עד היום כתב האישום תלוי בסלון ביתו, גם הוא ייצג את עצמו, בשלב הטיעונים להקלה בעונש הוא אמר שגאה במעשיו ולא מתחרט על כלום, חלילה לא לבקש רחמים מהמהפכנים ולתת להם לגיטימיות.
משה פייגלין גם לא עתר למהפכנים בבג״ץ כאשר נתניהו תחבל אותו למקום לא ריאלי ברשימת הליכוד, וכל העולם ואחותו אמרו לו תעתור, הוא לא מוכן היה לתת לגיטימיות לפושעים הכי גדולים.
אני, אתה, כל אחד אחר חייב להתייצב למשפט, בבקשה אל תהיה דמגוג אני לא קורא לאנרכיה, אבל אם אני ואתה מכירים במציאות שהייתה פה הפיכה, אני מצפה מהמנהיגות הנבחרת ובפרט מהמנהיג הנבחר העומד בראש לפעול אחרת מאיך שפועל נתניהו.
פעילי ׳זו ארצנו׳ בזמנו יצאו לחסום כבישים עם ידיים קשורות ועם חולצות עליהן כתוב אני מוכן להיעצר למען מולדתי, מתוך אחריות ומתוך נכונות מלאה לשאת בעונש, זה ההיפך המוחלט מאנרכיה, זה מרי אזרחי בלתי אלים שהוא פאר הדמוקרטיה.

10) עניתי על כך:
כלומר נתניהו היה צריך לצאת לחסום כבישים עם ידיים קשורות?
ללבוש חולצה עליה כתוב "אני מוכן להיעצר למען מולדתי" ?

11) "חוק" ענה:
אתה שוב מבלבל (או מתחמק בכוונה) מההבדל בין איש פרטי לבין המנהיג הנבחר של הציבור, ראש הממשלה.
היכן האחריות צריכה להיעצר לעזאזל?
אה, בריאליות שלך כנראה לא צריך לקחת אחריות, היא לא נעצרת אצל אף אחד, רק אצל המהפכנים כל האחריות וכל האשמה, בוא נחכה שהם ישנו עורם.

12) פה כמעט איבדתי תקווה, ועניתי:
אני לא מבין את השפה שלך ומה אתה בעצם אומר.
נסה לפרט במעשים, מה אתה מציע תכל'ס שביבי יעשה. בלי זיוני שכל, ובלי סיסמאות.

13) "חוק" ענה:
מבחינתנו הציבור, הסנריו הכי רע צריך להיות כזה..
ראש הממשלה הנבחר שלנו מתייצב מעל כנסת ישראל מודה בפני הציבור שבמדינת ישראל בוצעה הפיכה, שאין ביכולתו ובכוחו כראש הממשלה להגיע לידי פיתרון.
מתייצב למשפט, לא לוקח עורכי דין, וחוזר על אותם דברים במשפט הזה לכל הציבור.
אם כבר דיקטטורה שתהיה גלויה, לא צריך מסכות, ובטח שלא לשחק במשחק שלהם ולחפש לטעון נגד ההאשמות בהם ראש הממשלה מואשם בהצגה הזאת.

14) ניסיתי להבין:
ואני משער שמפה אתה מאמין שהעם יצא לרחובות, ויבצע מרי אזרחי בלתי אלים, ושלטון הבוגדים של השמאל פשוט יפול. כן?

15) "חוק" ענה:
זה לא מה שאני משער.
אני דווקא מאמין שהציבור הזה לעולם לא יבצע את מה שאתה מנסה לטעון שאני משער, בכל זאת הציבור הזה הוא האמא האמיתית, הוא לא ישרוף את הבית גם כאשר המסכות יהיו מוסרות.
הציבור הזה בסופו של דבר יהיה חייב לקחת אחריות, במקום לאפשר למהפכנים להיות הריבון על חשבוננו.

16) עניתי:
מי אמר לשרוף את הבית?
אמרתי מרי אזרחי בלתי אלים. גם עם זה אתה לא מסכים?
אז איך אתה מציע להפיל את הדיקטטורה? עם חיוכים? עם ישיבה בבתי-קפה?
חוץ מסיסמאות בלתי מובנות על אחריות ומצמוצים, אני שואל אותך שוב, תכל'ס, מה אתה מציע? מה תוכנית הפעולה?
צעד ראשון: ראש-הממשלה מגיע לבית המשפט וטוען שמתבצעת הפיכה ושיש דיקטטורה.
צעד שני: ?
צעד שלישי: ?
צעד רביעי: ?

17) חוק ענה:
סליחה ידידי, גם אני שיערתי את דבריך לא נכונה, חוזר בי.
חשבתי אתה מתכוון שבסופו של דבר המרי האזרחי הבלתי אלים, יעבור למחוזות אחרים.
אם נתייחס למרי אזרחי בלתי אלים, הוא כבר נוסה והוא בסופו של דבר לא עבד, האלימות של ה׳מדינה׳ דיכאה אותו, ניצחה אותו, וכנראה זה מה שיקרה שוב אם ינוסה שוב.
מה שצריך לעשות ברמה הפרקטית להבנתי זה מה שזהות של פייגלין מציעה,
אך עם מנהיגות שתהיה מוכנה לשים נפשה בכפה מצד אחד, ולהסתכן בישיבה בכלא של המהפכנים להרבה מאוד זמן מצד שני,
מנהיגות כזאת חייבת להישען על חזון שגדול מסך חלקיו, ורצון לצעוד אליו במסגרת המציאות, אחרת אין באמת על מה לשים את הראש.אני בכוונה לא הולך איתך למה נתניהו היה צריך ועדיין צריך לעשות מלבד מה שכתבתי בהקשר של המשפט, אלא בכל ההקשרים, כי הוא בכל מקרה לא עשה ולא יעשה מה שבאמת צריך, הוא יגיע לשתים עשרה בלילה ומחר נראה, גאון, אלא על מה זהות מציעה, ואני כותב מזיכרון אז לא לכעוס אם לא אדייק בכל המילים והפרטים.

שני החוקים הראשונים שזהות מציעה לנו הציבור הם
1. חוק דלרקטיבי אך עם משמעות אדירה, ״מדינת ישראל, מדינת העם היהודי״.
2. חוק יותר פרקטי, שופטי בית המשפט העליון בישראל ייבחרו ישירות על ידי הציבור אחת ל10 שנים.

אם תרצה שבכל זאת אפרט אינספור דוגמאות פרקטיות מה ראש ממשלת ישראל מטעם המחנה הלאומי מר נתניהו היה צריך לעשות ולא עשה במהלך כהונתו האחרונה לבד, אשמח, אבל לא נראה לי שתאהב את זה, הביקורת שלי עניינית ומהותית, לא כמו השמאל.

18) עניתי:
אין לי בעיה שתפרט דוגמאות פרקטיות, בשמחה, בוא נשמע מה נתניהו היה צריך לעשות ולא עשה במהלך כהונתו האחרונה, לו נתניהו היה פייגלין.
בכוונה לא התייחסתי למה שאדון "חוק" כבר פירט (ישיבה של המנהיג להרבה שנים בכלא של הדיקטטורה, בגלל שהעז לומר את האמת, ושני החוקים שאדון "חוק" תיאר כאן), כי רציתי לקבל קודם פירוט של צעדים.

19) "חוק" ענה:
לפני שאתחיל עם השלילי אתחיל אפילו עם החיובי, יש גם חיובי.
החשוב שבחיוביים זו התקיפה באיראן וחיסול חמינאי, מינוי גופמן לראש המוסד, מינוי זיני לראשות השב״כ, חבל שזה היה צריך לעלות במה שעלה אבל אכן היה גם חיובי.

הדבר הראשון בכהונה שנתניהו ראש הממשלה היה צריך לעשות זה מיד עם התכנסות הממשלה בפעם הראשונה לא לאפשר לבובת העליונים מיארה להיכנס לחדר, לפטר אותה מיידית ולמנות יועץ משפטי אחר לממשלה, שנאמן לחוק, לציבור ולאמת, לא למהפכנים.

ב7.10 נתניהו היה מיידית חייב לקחת אחריות ולהתפטר מראשות הממשלה אחרי הגדולה שבזוועות שמדינתנו ידעה על הרוע המוחלט והאכזרי ביותר שקם עלינו מעזה.
לא התפטר? תדאג שהאשמים ישלמו מחיר, הלוי, בר, חליווה וכו יתר הבכירים ביותר שלכל הפחות יעצרו וילקחו לחדרי חקירות על רשלנות פושעת בדרכם מאחורי סורג ובריח לכל חייהם, לכל הפחות תדאג מיידית שכל כולם יוחלפו, תטהר את מערכת ההפעלה הפרוגרסיבית המזוהמת תחתיה לנצח זה לא מוסרי מקבלת ההחלטות ומרוח צה״ל.
לא התפטרת? תעשה חשבון נפש, תזרוק את ההגיון של אוסלו מכל המדרגות אחרי קריאת השכמה כזאת, תצא למלחמה כדי לנצח, לא לסבב משודרג ומלחמת שולל חסרת תכלית שכל עניינה הוא להישאר בהגיון ובעקרונות של אוסלו, חס וחלילה לא לקחת אחריות, איך הוא טען ״לא ריאלי לכבוש את עזה״.
לא התפטרת? אז אחרי קריאת השכמה כזאת תפסיק להיות פילגש של האמריקאים ותצא לנצח, בלי לבקש אישור מאף אחד, תהיה צודק לעזאזל זה רוע שאסור להכיל אותו בקרבנו ולא משנה בכלל מה התירוץ.
תמיד יימצא תירוץ למה לא לקחת אחריות בכל תחום מהותי, בג״ץ, השמאל, האמריקאים, העולם, הסנקציות, השורה התחתונה תישאר בעינה מי שמכיל את הרוע בקרבו וממשיך עם אותו הניסוי, ימשיך לקבל אותה תוצאה עם מחירים שיגדלו.
לא המהפכנים מבית, ולא אויבנו בחוץ ישנו עורם, נצטרך לשנות רעיון כדי להתמודד מולם.
אופס, שכחתי את הפצרית ואת הפיגוע בגידה שביצעה נגד לוחמי צה״ל, החטופים ומדינת ישראל בכלל.

20) אז ניסיתי לענות לקיר המלל הזה:
אוקי, נלך לפי התוכנית, ונעשה סימולציה:
על היום הראשון הוא מפטר את היועצת.
בערבו של אותו יום, מוגשת עתירה לבג"צ כנגד הפיטורים, מטעם חזית כלשהי של השמאל.
למחרת העתירה, בג"צ עושה דיון דחוף, ומשהה את הפיטורים עד לבירור החוק - האם הממשלה יכולה לפטר את היועצת, או האם הליך הפיטורין היה תקין.
בג"צ כמובן ימרח את הזמן של הבירור, נגיד חצי-שנה במינימום. עד אז, בג"צ פוסק שהיועצת נשארת בתפקידה על כל המשמעויות.
מה נתניהו צריך לעשות עכשיו בתגובה?

21) "חוק" ענה:
על התוצאה הסופית כבר דיברנו ידידי.
אפשרות אחת היא כניעה למהפכנים והורדת המסכות, אם כבר דיקטטורה אז בגלוי.
אפשרות שנייה זה להתייצב באמת מול המהפכנים, והיכן שהם עוברים בפירוש הן על החוק והן על רצון הציבור הלגיטימי באמצעות נבחריו, להפסיק למצמץ ראשון, להשיב את המדינה לעם.
אין היתכנות לאפשרות אחרת כי הדברים ימשיכו לא לעבוד.
מה יקרה הלאה? איני נביא אבל אני משער שאם יהיה לנו רצון אמיתי כזה, להתגבר על המהפכנים יהיה הדבר הקל ביותר, על כל כוחם האדיר שגזלו נגדנו הם בסוף נהנים מהחלל שאנו מותירים ומן ההבנה שאנו נמצמץ ראשונים תמיד.
בסוף גם בשמאל וגם בחילונים בכלל הרוב המוחלט זה אנשים טובים והגונים, אם יבינו שבאמת יש מנהיגות שמציעה משהו, בעלי הכח לא יצליחו לשכנע אותם נגדנו, הבעיה שהציבור האמוני והלאומי על הגוש הפוליטי שמכונה ימין לא מציע שום שינוי מהותי, מלבד לצעוק שחס וחלילה הוא לא שמאל.
נתניהו הגאון כמו נתניהו הגאון יודע לבחור באפשרות שלישית, לזרוק את כל האחריות והאשמה על המהפכנים, תוך כדי שהוא משחק במגרש שלהם ונותן להם לגיטימיות, ומשכנע את הציבור האמוני והלאומי שזה מה שריאלי, נגיע לשתים עשרה בלילה מחר נראה, לבנתיים שערכי הפרוגרס ימשיכו לפרק אותנו מבפנים כי בפועל הם אלה שמנהלים את העניינים.
הטענה שלי נכונה גם לגבי עזה, אין שום רצון לקחת עליה אחריות, אין שום אמונה שעזה היא בכלל ארצנו ולא ארצם של אחרים, ואז מתרצים למה לנצח את הרוע המוחלט הזה ולמגר אותו מקרבנו זה לא ריאלי, גם פה האפשרות היחידה שריאלית זה להבין שעזה היא ארצנו, וניצחון בחזית עזה זה להחריב את עזה האיסלאמו-נאצית עד היסוד, על חורבותיה לבנות את עזה העברית, כי זה צודק, כי זה מוסרי, כי זה נכון.
הרצון הזה טרם קיים בנו, ואנו משקרים לעצמנו שאנו בכלל ריאליים ופרגמטיים, האפשרות היחידה שריאלית נמצאת מחוץ למציאות שלנו ושל מנהיגותנו הנבחרת, זה לא בגלל בג״ץ ולא בגלל השמאל.
- תראה, אני חושב שצריך להעביר ל-LAW את הנקודה שפוליטיקה היא עניין הרבה יותר עדין ו...
- טוב, אז ככה... שניכם מסכימים שבכדי שהימין יעלה ויממש את מדיניותו עליו לבלוע צפרד...
- למרות שהטיעונים מופרכים, גם כשהם משיקים לדברים נכונים, אני , שמח לחוש פטור מתשוב...
- אקטואלי י'דען גדול אוהב לחלוק את החוכמה שלו לכל מי שלא חפץ בה