אשכול ממש חשוב 🙏 תודה! האמת, אני גם מתלבט ואשמח לשמוע.. מבחינתי כרגע אף אופציה...
התלבטות בימין: בעד ונגד הרשימות השונות – אשמח לזווית הראייה שלכם
שלום לכולם,
אני מגדיר את עצמי כאיש ימין, אבל לקראת הבחירות הקרובות אני מוצא את עצמי מתלבט ולא סגור לגמרי על מה לשים בקלפי.
הייתי שמח לשמוע מניסיונכם ומזווית הראייה שלכם: מהם הטיעונים המרכזיים בעד ונגד כל אחת מרשימות הימין כיום?
🟢 הנחיות לפתיחת דיון ענייני (אנא קראו לפני שאתם מגיבים):
כדי שהאשכול הזה באמת יעזור לי ולמתלבטים נוספים, אודה אם נשמור על הכיוון הבא:
* עובדות ונימוקים, לא רק סיסמאות: כשאתם ממליצים על מפלגה או מזהירים מפניה, נסו לנמק (מהלכים שהובילו, תפיסת עולם, הישגים בשטח, או סיכונים פוליטיים).
* בעד ונגד: אם יש מפלגה שאתם תומכים בה, אשמח לשמוע גם מה החיסרון או האתגר שלכם איתה. שום רשימה אינה מושלמת.
* ללא גידופים והשמצות אישיות: בואו נתמקד בדרך, במדיניות ובמנהיגות, ולא בהשמצות אישיות או בכינויי גנאי.
* עזבו את הגוש השני: הדיון מתמקד בבחירה בתוך מחנה הימין. אין צורך להסביר למה לא להצביע לשמאל – את זה אני כבר יודע.
אשמח לשמוע את הדעות והניתוחים שלכם. תודה מראש לעונים!
- או ביבי, או סמוטריץ ופייגלין, או בן גביר, או חרדים. כל השאר הם פרצופים שונים של ...
- מהסקרנות שאלתי את מודל ה-AI שלי וזו תשובתו: Echoen99, קראתי גם את הודעת הפתיחה ו...
- קל- ליברמן- ימין אמיתי שיביא שינוי, בלי השתמטות שחיתות ורפיסות
- אני בעד לשנות טרמינולוגיה, אנו לא צריכים מנהיגות ימנית, אנו צריכים מנהיגות אמוני...
- אני חושב שיש עוד ציר אחד, והוא בעיניי משמעותי מאד; לא רק ימין ושמאל, אלא גם ליבר...