רוטר
03.10.2026
רוטר
בחזרה לפוליטיקה ואקטואליה

ה-7.10 הוא לא תוצאה של קונספציה!

23440
התראות
הוא קודם כל ולפני הכל, תוצאה של מרד השמאל!

כל ההתעסקות במה חשב המודיעין, מה עשו הקצינים, והשב"כ והרמטכ"ל ופיקוד דרום, זו התעסקות במסך העשן.

השמאל, עם הקצינים שלו, ובעיקר המשפטנים שלו, ביצעו כאן מרד ב-2023, שכל מטרתו הייתה לשמור על הג'ובים שלהם, אחרי שהם הפסידו בבחירות. שוב....

אבל אי-אפשר לסחוף את הציבור עם סלוגן "הם יפטרו אותנו מהג'ובים עם המשכורות של העשרות אלפי שקלים בחודש!!! תגנו עלינו!! סרבו פקודה!!!"

אז כמו שהם עושים עוד מלפני 48', הסלוגן שמוצג לכבשים הוא "הגנה על הדמוקרטיה!!!".

ולכן את ז'בוטינסקי הם כינו ולדימיר היטלר וטענו שהוא פאשיסט.

וגם את בגין הם כינו פאשיסט ורוצח, וטענו שיקים פה ממשלה פאשיסטית אם אי-פעם יעלה לשלטון...

ואותה עלילת דם הם ממשיכים על הליכוד, ועל כל מפלגה ימנית אחרת, עד היום.

כי אין להם דרך אחרת לשמור על הג'וב שלהם.

ואם הם יאבדו את הג'וב, זה לא רק אובדן של חיים נוחים, זה גם אובדן ההשפעה על המדינה של מפלגות השמאל הסוציאליסטיות שהם תומכים בהן.

זה נורא מעצבן אותם שהעם "מטומטם" ומסרב להצביע להם, אז הם יחנכו את העם... בכוח, בהפיכה, במרד, אבל בצורה מוסווית.

הם יתממו ויסבירו שהם בסה"כ "מיישמים את החוק"...

והם יכנו עצמם בתור "הפרשנים המוסמכים הבלעדיים של החוק".

וכל התנגדות שלהם ליישום חוק, או מדיניות, תתואר בתור "יש קשיים משפטיים", או "חשד שהחקיקה, או המדיניות לא עמדה בנהלי החקיקה."

הם יתארו את עצמם בתור "שומרי סף" קדושים. מפני העם כמובן.

וידרשו לשנות חוקים ומדיניות בתירוץ של "הקפדה על תאימות לעקרונות הייסוד של השיטה".

וכך הם משליכים שוב ושוב מסכי עשן ושקרים, שהם יודעים שיעבדו, כי לרוב האנשים אין זמן ויכולת לנבור בנושא ולהבין שמדובר בקשקוש ושקר.

המרד הזה עדיין ממשיך ברגעים אלו ממש. וכל מי שממשיך להחזיק בציפיות מהייעוץ המשפטי, או מבג"צ, רק עוזר לקיים את המרד הזה.

וכל עוד המרד הזה ממשיך, במקום להימחץ על-ידי השב"כ, אז אנחנו נקבל עוד 7.10...
23 תגובותמיון לפי
  • הכותרת נכונה, אבל התוכן לא מתייחס לבעיות המשמעת הקשות בצבא שגרמו לטבח בפועל (לא ...
  • ר''מ ה-7 באוקטובר שחיזק את החמאס והתעלם מאזהרות- מתחמק מחקירה האמת ומפיץ בעזרת ב...
  • אין מטומטם מזה ואין שיקרי מזה. ממשלת זדון, תיכננה לדימוקרטיה שלנו מין כליון. ורק...
  • אני לא רוצה להיות לעומתי נגדך, כי אני באמת אוהב אותך ואת ההשקעה שלך. אבל אנו חלו...
  • לא לשכוח ה7/10 תוכנן והוצא לפועל ע"י יחיא סינוואר. סינוואר היה אסיר בישראל ושוחר...
  • הביבי בנה לנו מפלצת על הגדר והשמאל אשם. אם תמיכה בחמאס זה לא קונספציה, מעניין. ג...
  • אתה מזכיר לי שבזמן הרפורמה פגשתי שכן פנסיונר שהחשבתי ביביסט הוא מספר לי שהוא נגד...
  • קשקוש, כרגיל. חוסר הבנה מלא של מה שקרה כאן. בורות. שקרים והסתה