❤️💪🙏
מסר לפסח מאבו עלי - אני תומך בכל מילה
רציתי לאחל לכם חג חירות שמח.
זהו חג החירות הראשון מזה יותר מעשור שבו אין ישראלים חטופים בעזה.
מצבה הביטחוני של מדינת ישראל היום טוב משמעותית מאשר שהיה ערב חג החירות הקודם.
מעמדה של ישראל כמעצמה אזורית-עולמית התבסס והתחזק בשנה החולפת בצורה משמעותית והיא מכה בפעם השניה בתוך פחות משנה, בצורה ניצחת, מרשימה וקטלנית, באויב המרכזי שלה -זאת בשיתוף ובברית איתנה עם המעצמה הגדולה ביותר בעולם, בראשות הנשיא האמריקאי הטוב ביותר מבחינתה של ישראל.
קשה לי להאמין שהיה אחד בישראל ב 8.10.23 שדמיין שזה יהיה מצבה של ישראל אחרי שנתיים וחצי. ממצב של "חרדה קיומית" עברנו להתלונן על כך שהתרעת ה VIP של עשר הדקות לפני הגעת השיגור מאיראן קצת מפריעה לנו בסדר היום (להוציא את תושבי הצפון שכל ליבי עמם).
זה שיפור רציני.
אני רוצה להודות במיוחד לכל חיילי וחיילות צה"ל ואנשי כוחות הביטחון שנמצאים כעת על המשמרת.
מקריבים את כל מה שיש כדי שנוכל להגיע בביטחון לסעודת החג. נמצאים בחוץ, כשקשה, קר, כואב ולא נעים אבל נאמנים למשימתם. ליבי, תפילותיי ומחשבותיי אתכם. אתם מאפשרים לנו לחגוג את החג. זה לא מובן מאליו. בזכותכם אנחנו חוגגים. תודה. אני חושב עליכם המון.
צריך לזכור את הנופלים שהקריבו את חייהם ואת הפצועים שהקריבו את גופם ואת נפשם כדי שלנו תהיה חירות היום בחג החירות.
אל תשכחו להתקשר אל בני משפחות הנופלים ולבקרם, לבקר את הפצועים. לאחל להם חג שמח. אפילו עכשיו. האכפתיות שלכם היא עולם מלא עבורם. תנסו!
להיות ישראלי זה להיות שמח ועצוב יחד אבל תמיד להשתדל להיות יותר שמח מעצוב. ויש לנו על מה.
אין עוד מדינה כזו בעולם. עם אנשים כאלה עם הישגים כאלה. נגד כל הסיכויים. נגד השכל הישר. אור לגויים.
מצב המלחמה התמידי בו נמצאת ישראל הוא כורח המציאות. לא בחרנו בו. אך הוא שומר אותנו חדים, מאלץ אותנו להשתפר כל העת ומכייל את המצפן הלאומי והפרטי שלנו כל בוקר מחדש - בשונה מעמים אחרים.
תהיו טובים. גם בחג וגם אחריו. תוודאו שהכוח המניע את פעולותיכם היומיומיות נובע מאהבה וחיוביות ולא מתיעוב ושנאה - זה מוביל רק למקומות טובים.
פסח 2026 - ישראל היא המקום שהכי הייתי רוצה להיות בו בעולם.
תודה שקראתם עד כאן.
חג שמח 🇮🇱🇮🇱🍷
https://t.me/abualiexpress/119342.telegram
- כנראה שהשופר הדביק טקסט שביבי שלח לו. במזה''ת החדש חזבללה יורה גם על ת''א וגם בח...
- אני מאד מעריך אותו אבל מסכים איתו חלקית בלבד