וואו. מדבר מדם ליבו,
כל מילה כואבת יותר מקודמתה.
אלי פלדשטיין הוא מניאק שיודע שהוא מניאק.
אינטרסנט זחוח שמשוכנע שהשמש זורחת לו מהתחת כי הוא שומר על האינטרסים של הבוס.
עכשיו פתאום אתה "מזיל דמעה"?
מתלונן שביבי לא היה "מספיק אנושי"?
אל תמכור לנו את ההצגה הזו.
כל מילה שלו היא ניסיון עלוב לצייר את עצמו כצד הטיפה יותר מוסרי בתוך בור השופכין שחפרתם לנו.
הרהב שלו, הדרך שבה צרח על דובר צה"ל "מי אתה בכלל שתמנע ממני לדבר עם מי שאני רוצה", היא המקום שבו החרא ברח לו מהפה, היא בדיוק תמצית הריקבון.
אז הנה כמה מילים ממני אליך – כאח שכול מהשבעה באוקטובר, נפגע ישיר של הניהול המופקר והפושע של הבוס של הבוס שלך.
תקשיב לי טוב מר עמלק, סוכן כאוס שחדר למערכת ב"קומבינה" כי לא עבר תחקיר ביטחוני, רק כדי להיות קרוב לביוב המרכזי.
אתה אמנם לא שווה את הנפח הדיגיטלי שהפוסט הזה צורך, ובטח לא את דפיקות הלב המואצות שלי אבל חשוב לי שתשמע ממני מה דעתי עליך.
אתה ודומיך אחראים באופן ישיר על כך שאנשים נרצחו ונקברו כאן! אתה מבין את מה שאני אומר יא טמפיט?!
שום ראיון מתוסרט עם "חברים" לא ישטוף את הדם מהידיים שלך.
זה לא מקרי שטיפוסים כוחניים כמוך, שהיכולת היחידה שלהם היא רטוריקה נאלחת בנוסח הילד ז׳ של ראש הממשלה, הפכו לכוורת שמקיפה את ראש הטיוח והבריחה מאחריות.
נוח לך להצטייר לקראת המשפט כ"רגיש" וכמי שביקש מביבי להזיל דמעה.
בזמן שאתה עשית מניפולציות וסחרת בסחלה, אצלנו הדמעות זלגו כמו נחלים של אש.
אתה הזנת את השנאה, את הריסוק, את ליבוי המתחים בין הצבא למדינה.
היית ונשארת סוכן כאוס, וזו הבעיה – שהיית טוב בזה.
אבל ההיסטוריה לא שוכחת.
אתה תירשם כבורג מרכזי בבגידה הגדולה ביותר בעם ישראל.
הלוואי שתינמק בצינוק, בלי שום קשר אנושי, בלי ביקורי התייחדות כדי שהגנום האופורטיוניסטי וההרסני שלך ייעצר אצלך ולא יעבור הלאה. זבל עופות שכמוך.
ובחייאת שרוליק איינהורן – אל תעשה לי לייק על הפוסט הזה כמו שאתה רגיל לעשות על פוסטים שאני כותב על טל. הכל ברור עכשיו. גם איתך נבוא חשבון.
- פה ג'ורה.יש תחרות מי מתלהם יותר ואלים במחנה הרל''ב?
- האשמים בכניסתו לכוורת הם ביבי והשבכ