🤣🤣🤣 כמה מילים על אינושא
שימו לב: תוכן רגיש ולא נעים לקריאה — מיועד לבוגרים החווים חויות לא מובנות - בערבון מוגבל!
ערכתי לאחרונה בתאריך 17.09.26 בשעה 11:08 בברכה, Prowler_1
בס"דלתשומת לב: תוכן רגיש ולא נעים לקריאה — מיועד לבוגרים בלבד.
ומיועד לאנשים שחווים חוויות ביום יום שקשה להסביר אותם לעצמם.
המידע המובא כאן נאסף ונבדק ממקורות שונים, והוא נוגע לנושא שקיימת לגביו גם היכרות בלתי־אמצעית. הדברים מובאים לצורך הבאת המידע לידיעה ולעיון, ולא מתוך כוונה להאשים אדם או גוף כלשהו.
הקורא שחווה דברים שכאלו מתבקש להבחין בין עובדות, ומידע ממקורות שונים וטענות שטרם ניתן לאמת באופן עצמאי. הדברים מובאים בערבון מוגבל, אם כי הם מגובים בחוויות ודיווחים רבים בגוף ראשון של רבים!
הערה אישית: אין לראות בתוכן שלהלן "תיאוריית קונספירציה". אני אישית מתנגד באופן נחרץ לקונספירציות מגוחכות ולניסיונות להסביר כל דבר באמצעותן.
בעיניי, עצם השימוש במונח "קונספירציה" עלול לעיתים לשמש כמסך עשן שמסתיר את הצורך לבדוק אם מאחורי הטענות קיים דבר ממשי. לכן אינני מבקש מהקורא "להאמין בקונספירציה",
וגם המידע פה לא מיועד לאנשים שלא חווים דברים שקשה להסביר אותם, ז"א זה מיועד לאנשים שחווים כבר דברים חריגים ולא מצליחים לעשות הגיון ולא מבינים מה עובר עליהם.
לבחון את המידע, את המקורות ואת האפשרות שמאחורי חלק מהדברים קיים בסיס אמיתי.
הערה נוספת לא ממליץ לאנשים להיכנס ולחפש מידע בנושא כ"כ מטריד, אך מכיוון שכבר הגיע לפתחי ואני ירדתי ב "חור הארנב הזה" אם יש למישהוא שאלה שישאל.
לאחר כל האזהרות הראויות ואחזור שוב חומר זה אינו מיועד לסקרנים או לקטינים
אך ורק לאנשים שחווים דברים לא פשוטים ושאין להם איך להסביר זאת לעצמם...
-
-
-
-
הקישור לתמונה שמכילה את המידע המאד רלונטי בפניה אישית אלי בתיבת הדואר
וזאת ע"מ לסנן סקרנים וצעירים שחומר זה אינו מיועד להם!
המידע המלא אינו מפורסם כאן בגלוי, בכוונה. חשוב לי למנוע חשיפה של אנשים לתוכן מטריד רק מתוך סקרנות, ובפרט למנוע חשיפה של קטינים.
לכן התמונה המלאה תימסר רק בפנייה אישית אליי. מי שכבר חווה דברים חריגים שקשה לו להסבירם בעצמו, וחש שהנושא רלוונטי לחוויה שלו, מוזמן לפנות אליי בפרטי ולתאר בקצרה את מה שהוא חווה. כך אוכל להבין האם מדובר בנושא הרלוונטי לאשכול ולמסור את המידע בהתאם.
המטרה אינה ליצור מסתורין או לעודד סקרנות, אלא להפך — לצמצם ככל האפשר חשיפה מיותרת לחומר רגיש.
מי שיפנה אלי ויסביר מה שחווה לפי זה כבר אוכל לבצע את הסינון בעזרת השם.
גמר חתימה טובה וצום קל.
https://i.ibb.co/0RY60zyt/t-Blurred.jpg
- אינספור אזהרות ו…
- ג׳ף וינסטון, זה אתה?
- מאחר והעלית את הנושא, חשוב להדגיש שזה יותר מורכב ממה שזה נראה, אי אפשר להסביר אב...