זה תוכן מייל ששלחתי אתמול, לצערי עדיין ללא מענה אם מישהו מהחברים/חברות יכול להעב...
מכתב לציונות הדתית
אני מתלבט מאוד במי לבחור, האמת שהחיבור של וינטר ושל יוסף חדד מאוד קרץ לי אבל החוסר רצון להתחבר אתכם והאמירות האחרונות של האנשים ברשימה שלו מרתיעים אותי.
אני מאוד מתחבר לעשייה ולאמירות של סמוטריץ, גם כפרלמנט, גם כשר התחבורה וגם כשר האוצר.
ראיתי את פרק הפודקאסט עם יסמין בסלון (או משהו כזה) ומאוד התחברתי לדברים, היה כן חסר לי מידע/תשובות לגבי מה עושים עם יוקר המחיה, זה עלה כפרומו אבל אני לא בטוח שנשאלו השאלות.
אני חילוני אבל אוהב מסורת, אני סטרייט אבל יש לי בעיה עם אמירות היסטוריות בנוגע ללהטבים, אני כן חושב שצריך להיות להם הזכות לחיות בכבוד בפרטיות ולקבל שוויון הזדמנויות, אני לא לגמרי יודע מה יחס המפלגה היום לנושא זה.
אני מתחבר לאמירות לגבי מערכת המשפט שאיבדה את אמון הציבור וצריכה לזכות בו מחדש, מתחבר לאמירות הביטחוניות וההתישבותיות ומאוד הייתי רוצה ממשלה יותר ימנית אבל כן עם שמירה על שוויון זכויות וחובות (כן לגיוס חרדים, אבל לא ראש בראש).
הייתי שמח לקבל את המצע שלכם כקובץ pdf שאוכל לקחת לצאט (אני יודע שיש באתר כדפים שונים אבל מעדיף pdf), ולקבל סיכום שלו וגם לאפשר לי להתעמק באזורים הרלוונטיים שמעניינים אותי.
תודה ובכל מקרה, בהצלחה.